Neler Yeni

Trendyoldan Parası Gelen Var mı?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
o size açabilir dikkat edin adamların bu forumdan haberi vardır elbet girip tek tek hesapları bloke etseler size 5 10 TL filan kalıyor galiba
Fake hesaptan kastığımı kim söyledi :D?

Kreizler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Hüseyin şahbaz
2 gündür söylüyorum buraya da yaziym

millet milleti 10 TL için öldürürken trendYol sizin gibi göklünün akıllı gelinlerine 150 şer TL yedirir mi :D
Evet yedirir. Bu onlar için Bi şey değil. Bundan önce yine vardı kampanya çok basitti ve 20 TL veriyordu. Verdi de. Harcadım da.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
işine gelirse kardeşim bu devirde kimse kimseye beleş para vermez adam doğru söylüyor
Ya beyler kendiniz yapamadiniz diye böyle şeylere hiç gerek yok Allah alllaaah.
Trendyol dan bahsediyoruz ya büyük bir şirket. Sizce dolandırıcılık yapar mı ?
Dava açarım ve alacağım paranın mislisini alırım. Adamlar bunu göze alır mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet yedirir. Bu onlar için Bi şey değil. Bundan önce yine vardı kampanya çok basitti ve 20 TL veriyordu. Verdi de. Harcadım da.
Dostum diyorum ya,
Adamlar yapamamış kaçırmışlar bu yüzden sallıyorlar. Param gelince T6 Ultramı alacağım 😎

JustPlayer004

80+ Bronze
ya verirler ama fazla ümitlenmemek lazım sonuçta beleş para yani insanın güvenesi gelmez

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Aga uğraşma ya anlamaz

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
siz burda 150 filan toplamışsınız ama asıl ölücüleri tanımıyosunuz onların adı

donanımhaber ölücüleri

adamlara bi bakayım dedim adam 1400 tane hesap açmış bak yazıyla yazayım bir de sana bin dört yüz bu ne eder bilmiyorum her hesap 5 tl mi veriyordu 1400x5 7000 tl para eder sence bu adama ödeme yapar mı trendyol ?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

Dostum diyorum ya,
Adamlar yapamamış kaçırmışlar bu yüzden sallıyorlar. Param gelince T6 Ultramı alacağım 😎
Ben fake hesaptan yaptım inşallah gelir klavye alacağım:/

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
siz burda 150 filan toplamışsınız ama asıl ölücüleri tanımıyosunuz onların adı

donanımhaber ölücüleri

adamlara bi bakayım dedim adam 1400 tane hesap açmış bak yazıyla yazayım bir de sana bin dört yüz bu ne eder bilmiyorum her hesap 5 TL mi veriyordu 1400x5 7000 TL para eder sence bu adama ödeme yapar mı trendyol ?
Aynı kullanıcının açtığı bir sürü hesabı tespit ettiklerinde ödülü vermeyecekleri kurallarda yazıyor zaten. 😎
Sadece 1 hesabı hakkıyla kasanların parası yatırılacak.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
kanka neyın mucadalesını verıyosun kendı cebınden mı cıkacak trendyol verecek alla alla manyak dolu forum
benim cebimden çıkmayacak harcadığınız zamana üzüldüm ben o kadar

Hsdfdall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
İlker

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan

Dostum diyorum ya,
Hakime fake hesap açtıysan onlarıda göster

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
ya verirler ama fazla ümitlenmemek lazım sonuçta beleş para yani insanın güvenesi gelmez
Kişinin açtığı sadece 1 hesaptan hakkıyla fake hesap açmadan kaydetme kastıysa para hesabına yatacak. Param gelince T6 Ultra mı alacağım. :p

Hakime fake hesap açtıysan onlarıda göster
Açmadığım için ana hesabıma telegramdaki gruplara ata ata kendi emeğimle kastığımı gösteririm sen merak etme. 😎
Param hesaba yatsın T6 Ultra soğutucumu alacağım. 😎

HexaTech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Erdem Özbek
  • Trendyol.com’un kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkı saklıdır.
  • Trendyol.com, katılımcının e-posta adresine ürün pazarlama bilgileri gönderme ve Trendyol.com ile ilgili bilgi vermek amacıyla iletişime geçme hakkını saklı tutar. Katılımcılar bu hususu peşinen kabul etmiş sayılırlar.
  • Kampanyada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan kullanıcıların belirlenmesi durumunda bu kullanıcı ödüle hak kazanamayacak olup, Trendyol.com'un yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.
  • Aynı kişiye ait olduğu tespit edilen hesaplar kampanya hesaplamalarına dahil edilmeyecektir
  • Ödül Kazananlara, hediye bilgileri kampanyaya katılmış oldukları Trendyol.com'a kayıtlı mail adresleri veya kayıtlı telefon numaraları üzerinden iletilir.
  • Trendyol.com'un kampanya Katılım Koşulları’na uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.
  • Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Trendyol.com'un her türlü kayıtları esas alınacaktır.
  • Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
  • Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Trendyol.com tarafından yapılacaktır. Trendyol.com bu koşullar ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler. Koşullar ve Kurallar'ın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.
olm dava mava diyo lan herkese açıcak mı dava

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,293
Üyeler
163,638
Son üye