trenyol mu teknosa mı

Reaksiyon skoru
22
monitör alıcam trenyol üzerindemi yoksa teknosa üzerindemi almalıyım ikisininde satıcısı teknosa iade etme gerekirse hangisi daha kolay olur

Çok büyük bir fiyat farkı yoksa mağazadan almak daha mantıklı olur. Monitörde ölü piksel olayları olma olasılığı biraz yüksek. Ben vatan'dan aldım 2 kere ölü piksel çıktı.

monitör alıcam trenyol üzerindemi yoksa teknosa üzerindemi almalıyım ikisininde satıcısı teknosa iade etme gerekirse hangisi daha kolay olur
Önceliğin Amazon olsun. Onun dışında Teknosa öneririm.

Elden alma imkanın varsa teknosadan al ama ikisinde de internetden sipariş durumun varsa trendyolün satıcısı da önemli. Satıcı güvenilirse alabilirsin, satıcıyı internette araştır. Güvenemediysen teknosadan al.

Elden alma imkanın varsa teknosadan al ama ikisinde de internetden sipariş durumun varsa trendyolün satıcısı da önemli. Satıcı güvenilirse alabilirsin, satıcıyı internette araştır. Güvenemediysen teknosadan al.
trendyoldaki satıcıda teknosa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok büyük bir fiyat farkı yoksa mağazadan almak daha mantıklı olur. Monitörde ölü piksel olayları olma olasılığı biraz yüksek. Ben vatan'dan aldım 2 kere ölü piksel çıktı.
mağazadan alınca iade etmesi daha zor diye biliyorum internetten alınca iade etme hakkım var sonuçta

Amazondan iyisi varmı sanmam
Rakibide yok zaten

maalesef aradığım monitör amazonda yok

Ben hepsinuradadan aldım ama geçen sene bu aylarda sanırım satıcı hepsiburadaydı güzel sıkıntısız geldi
Arkadaşıma trendyoldan aldık 1 pixel patlak vardı garsntiye yolladık değişim için yada para iadesi için bişey yok dendi geri geldi trendyol dan uzak dur derim

trendyoldaki satıcıda teknosa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mağazadan alınca iade etmesi daha zor diye biliyorum internetten alınca iade etme hakkım var sonuçta
Yok ya almadan önce kontrol edin beraber öyle alabilirsiniz. Ben dediğim gibi 2 monitöre baktım ikisinde de ölü piksel çıktı ordaki çalışanlar hemen geri kutusuna koydu başka bir tane çıkardı. Siteden alıcam derseniz Amazon'u öneririm. Hiç sıkıntı çıkarmazlar hemen iade alırlar ancak 7-8 gün bekletir.

Geri