Neler Yeni

Troll olmamama rağmen yediğim ban

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,736
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Technopat Sosyal'de, hesabımı çalmayan birine karşı sırf kendimi savundum diye ban yedim. O kadar olmasa da zaten burada aktiftim, biraz daha aktif olurum herhalde.

İlgili konular:

Bu konuyu açan arkadaş hesabımı çalmaya çalışıyordu.

Bu konudan önce de Dio Brando diye bir hesap açıp çalmıştı fakat kurtarmıştım hesabı, şimdi temelli olarak hesabın üyeliği reddedildi. Nedeni trollüğü bırakmam imiş...
Hayla anlamış değilim şimdi nasıl aynı IP üzerinde oluyorsunuz???????????????????????????????????????????????????????????
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haksız bir ban oldu. Arkadaş amacına ulaştı ama, sosyale geri dönmeyi düşünmüyorum bu arada.
Hesabını başkası sen diye hiç kullandı mı şimdi onu anlamadım. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mihalis Eflak
Hayla anlamış değilim şimdi nasıl aynı IP üzerinde oluyorsunuz???????????????????????????????????????????????????????????
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hesabını başkası sen diye hiç kullandı mı şimdi onu anlamadım. :D
Aynı IP adreslerinde olmadık. Bir moderatör arkadaşa göre öyleyiz ama, hesapları açan kişi IP adreslerinin Kanada konumlu olduğunu söylüyor fakat bir moderatör arkadaş hesapları aynı kişinin açtığını savunuyor, savunması doğru değil.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: cici

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Konuyu baştan sona okudum. Birisi senin hesabına dadanmış. Pembe saçlı şirin çocuk sensin. Neyse hesabına dadanan kişi uçuruldu. Peki Mikail Fidan neden uçurdu senin hesabı ? Hayır zaten kendisine aşırı irite oluyorum böyle bir kaşık suda tövbe tövbe ağzımı bozdurcak. O niye ban atıyor sana ne alaka yani?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,661
İsim
Sarp Yılmaz
Burada Technopat Sosyal'i konuşmanın yasak olduğunu ne zaman öğreneceksiniz?
Kardeşim sen ne ara yetkili oldunda orandan burandan kural uyduruyorsun??
Ha olduysan söyle tebrik edelim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mihalis Eflak
Konuyu baştan sona okudum. Birisi senin hesabına dadanmış. Pembe saçlı şirin çocuk sensin. Neyse hesabına dadanan kişi uçuruldu. Peki Mikail Fidan neden uçurdu senin hesabı ? Hayır zaten kendisine aşırı irite oluyorum böyle bir kaşık suda tövbe tövbe ağzımı bozdurcak. O niye ban atıyor sana ne alaka yani?
Kendisi hakkında pek düşüncem yoktu. Hep ban attığı hakkında dalga geçilirdi. Hesabıma dadanıldı evet, o arkadaşı moderasyon ekibi uçurdu. Beni de üst yönetimin yıldızı Mikail Fidan uçurdu, ellerinde bir kanıt olmadan hesapları benim açtığımı savunuyor bir moderatör. Haksız olduğu tamamen belli olan ve kanıtlanan bir ban, üyeliğiniz varsa şu konuyu okumanızı öneririm.

Misafir olmama karşın okuyabiliyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kendisi hakkında pek düşüncem yoktu. Hep ban attığı hakkında dalga geçilirdi. Hesabıma dadanıldı evet, o arkadaşı moderasyon ekibi uçurdu. Beni de üst yönetimin yıldızı Mikail Fidan uçurdu, ellerinde bir kanıt olmadan hesapları benim açtığımı savunuyor bir moderatör. Haksız olduğu tamamen belli olan ve kanıtlanan bir ban, üyeliğiniz varsa şu konuyu okumanızı öneririm.

Misafir olmama karşın okuyabiliyorum.
Mikail Fidan böyle işyerlerinde çok gıcık müdürler olur ya onlar gibi biri. Kafasına göre insanları ezer kafasına göre ban atar forumun ağası gibi takılır. Onu kim yönetici yapmış bir fikrim yok. Boş insanın teki. Neyse ben de ban yemek istemiyorum şimdi anladın sen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,053,389
Üyeler
167,307
Son üye
kaan karaca
Top Bottom