rebelmoves
80+ Bronze
ne anlatıyorsun sen?Ondan mi bu kadar hainlik yapmalarına müsaade ettiler?
ne anlatıyorsun sen?Ondan mi bu kadar hainlik yapmalarına müsaade ettiler?
trt den tarih öğrenen insanlardan beklenen karşılığı almışın brom yapıcak bir şey yok trt nin propaganda aracı olmadığını görmemek için biraz kör olmak lazım.dün bende aynısını söyledğim bakabilirsin konuya tonla linç yedim
Hikaye olarak değil isim olarak40 yıldır yapılan hainlik gerçekten çok normal geliyor anlatılırken...
Bir diziyi izlemeden yargılaman ilginç.t
trt den tarih öğrenen insanlardan beklenen karşılığı almışın brom yapıcak bir şey yok trt nin propaganda aracı olmadığını görmemek için biraz kör olmak lazım.
Dostum yapılan hainlikler gerçekten yolda biri anlatsa bana gerçekten inanmam. Şok mangasina yapılan eziyetler ve kendi örgütlerinden olan askerlere el bebek gül bebek bakmaları gerçekten hayret edilecek bir iş...Hikaye olarak değil isim olarak
hikayesine az önce başladım iyi gidiyor hadi bakalım
Ne anlar bunlar vatan aşkından kendilerine atılan kazıklardan...Bir diziyi izlemeden yargılaman ilginç.
evet , çok garip ...Dostum yapılan hainlikler gerçekten yolda biri anlatsa bana gerçekten inanmam. Şok mangasina yapılan eziyetler ve kendi örgütlerinden olan askerlere el bebek gül bebek bakmaları gerçekten hayret edilecek bir iş...
Sende fazla abartıyorsun. Bir diziye propaganda dediği için vatan aşkını bilmiyor diyemezsin.Ne anlar bunlar vatan aşkından kendilerine atılan kazıklardan...
sen ne anlatıyorsun len vatanseferliğimin zekatısını versem tüm sülalene yeterDostum yapılan hainlikler gerçekten yolda biri anlatsa bana gerçekten inanmam. Şok mangasina yapılan eziyetler ve kendi örgütlerinden olan askerlere el bebek gül bebek bakmaları gerçekten hayret edilecek bir iş...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne anlar bunlar vatan aşkından kendilerine atılan kazıklardan...
Bunlar bilinmesi gereken gerçekler, örgüt bu darbeyi yapmak için imlek imlek işledi.TRT isimli kanalın herhangi bir programını izlemem ancak Mahrem dizisi ilgimi çekti ve oyunculuklar ilk bölümden beklentimi karşıladı. Şuana kadar dizide propaganda göremedim.