Neler Yeni

TruckersMP Haksız yere ban

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Arkadaşlar orada park halinde duran skoda aslında yok admin görünmez. Benzinim bitti diye toprak yola çekip servisi arayacaktım fakat görünmez bir duvar varmış ve soldan saçma sapan bir şekilde gelen adam bana çarptı. O adamı göstererek beni banlamışlar. 2 Hafta ban yemişim. Bu arada hesabım yeni sadece 15-20 saat civarı var. Daha önce hiç ceza veya ban yemedim. Attığım mesajlara da cevap vermiyorlar. Sinyal vermeden geçmiş olabilirim. Ama sırf bu yüzden 2 hafta ban yemem bence tamamen saçmalık. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Son düzenleme:

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
senin herhangi bir sucunu goremedim bende bruksel kavşagında ban yemiştim sacma şekilde. kavşaktayım dümdüz gidiyom yol vermedim 110 ile onumden adam gecti adam suclu ama ben ban yedim biraz sacma bir sistem

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar

OFERKAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Osman Furkan Erkan
Arkadaşlar orada park halinde duran skoda aslında yok admin görünmez. Benzinim bitti diye toprak yola çekip servisi arayacaktım fakat görünmez bir duvar varmış ve soldan saçma sapan bir şekilde gelen adam bana çarptı. O adamı göstererek beni banlamışlar. 2 Hafta ban yemişim. Bu arada hesabım yeni sadece 15-20 saat civarı var. Daha önce hiç ceza veya ban yemedim. Attığım mesajlara da cevap vermiyorlar. Sinyal vermeden geçmiş olabilirim. Ama sırf bu yüzden 2 hafta ban yemem bence tamamen saçmalık. Siz ne düşünüyorsunuz ?

senin ordaki hatan sağında boş yer varken sol taraftaki yere sinyalsiz gitmen
sinyal kullansan bile seni sollamaya gelen adamın önüne atlıyor gibisin (amacın o olmasa da)
zaten admın açıklama kısmına da bloklama ekliyor
geçmiş olsun :(

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
senin ordaki hatan sağında boş yer varken sol taraftaki yere sinyalsiz gitmen
sinyal kullansan bile seni sollamaya gelen adamın önüne atlıyor gibisin (amacın o olmasa da)
zaten admın açıklama kısmına da bloklama ekliyor
geçmiş olsun :(
Benzinim bittiği için toprak yola geçmeye çalıştım. O sırada arkamda veya karşımda kimseyi göremeyince sinyal verme ihtiyacı duymadım. Görünmez duvar olduğunu bilsem direk sağa çekip servis çağırırdım. Ben direk o toprak yola o hızla girince kimseye bir zararı olmaz diye düşündüm. Orada el freni çekip servisi çağırıp, benzin alıp devam edecektim. Ben orada sola dönerken karşıda ki skoda yeni yüklenmişti oyunuma. Orada görünmez duvara çarptığım içinde solda ki araç bana çarpıyor ve ban yiyorum. Bu oyunda 1000 saatim yok. Nerede görünmez duvar var nerede yok bilmiyorum. Sadece 15-20 saatim var

Top Bottom