Truemove olayı nedir?

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,119
internette bi video gördüm adam mousenin bir ayarını açıyor mouseyi yana kaydırınca aynı hizada gidiyor aim kaymıyor pek yani. bunun fps oyunlarında etkisi olduğunu söylüyor, steelseriesin aerox mousesi sanırım. böyle bir şey var mı? benim mouse g pro x süperlight

Video olsaydı daha iyiydi. Angle Snapping gibi bir şeyden mi bahsediyorsun?

internette bi video gördüm adam mousenin bir ayarını açıyor mouseyi yana kaydırınca aynı hizada gidiyor aim kaymıyor pek yani. bunun fps oyunlarında etkisi olduğunu söylüyor, steelseriesin aerox mousesi sanırım. böyle bir şey var mı? benim mouse g pro x süperlight
düz çizgi çektiğinizde mouse yatayda kayarken daha dengeli kaymasını sağlıyor sanırım superlight 2 de vardı driverde emin değilim ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Video olsaydı daha iyiydi. Angle Snapping gibi bir şeyden mi bahsediyorsun?
line ripple correctiondan bahsediyor hocam

düz çizgi çektiğinizde mouse yatayda kayarken daha dengeli kaymasını sağlıyor sanırım superlight 2 de vardı driverde emin değilim ama

Tamam hocam tahmin ettiğim oydu, teşekkür ederim. Eğer alışırsan güzel bir özellik ama mousetan mousa değişiyor ya.

Tamam hocam tahmin ettiğim oydu, teşekkür ederim. Eğer alışırsan güzel bir özellik ama mousetan mousa değişiyor ya.
dediğiniz gibi alışınca iyi oluyor fakat başlarda biraz değişik geliyor ve bir süre aimi kötü etkiliyor tam tersi şekilde

sizin mousenin yazılımını bilemem ama steelseries mouselarda güzel çalışıyor

Süperlighttan süperlight 2 geçilirmi

Bence geçilmez
Doğru diyosun elimde mouse boşta kalır

Başlık 'Rectilinear ve Ripple correction ne işe yarar ?'
https://forum.donanimarsivi.com/konu/rectilinear-ve-ripple-correction-ne-ise-yarar.1033386/

Bu arkadaşın kondaki olaydan bahsediyormuşum sanırım evet. Mousem süperlight değil bu arada g pro hero lightspeed miş şimdi farkettim. Ben aynı modeller sanıyordum. Elimdekinden süperlight 2 geçilir mi?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,813
Üyeler
189,729
Son üye
espadad
Geri