Neler Yeni

Trump Seçildikten Sonra Sinema Nereye gider ?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,799
İsim
Mehmet Aslan
Bildiğiniz üzere bütün sektörde iğrenç bir Woke akımı var , bu akım sektörün ciddi manada küçülmesine sebep oldu.
Trump`ın seçilmesiyle beraber bu düşüş ivmesi stabile döner mi sizce ? Kendisi bilindiği üzere Woke akımına karşı birisi ve müdahale edeceğini dile getiriyordu.

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Sinema sektöründe ufakta olsa bir toparlanma olur mu ?
Sonunda düzgün filmler izler` miyiz ?

1730986914032.png

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Volkan
Bildiğiniz üzere bütün sektörde iğrenç bir Woke akımı var , bu akım sektörün ciddi manada küçülmesine sebep oldu.
Trump`ın seçilmesiyle beraber bu düşüş ivmesi stabile döner mi sizce ? Kendisi bilindiği üzere Woke akımına karşı birisi.
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Sinema sektöründe ufakta olsa bir toparlanma olur mu ? Sonunda düzgün filmler izler` miyiz ?

Alıntıyı görüntüle
Trump adamdır BİDON hiç bir şey değil şizo

Oguz...

80+ Bronze
Trump`ın seçilmesiyle beraber bu düşüş ivmesi stabile döner mi sizce ? Kendisi bilindiği üzere Woke akımına karşı birisi.

Alıntıyı görüntüle
Trump'ın amerakancı olduğunu düşünüyorum.Irk falan tanıcağını düşünmüyorum biraz daha rahatlar gibi geliyor

Shourd

80+ Gold
akım denecek bişi değil bu rezilliktir trump iyidir böyle saçma ve gereksiz şeylere izin vermez

asko56

80+ Silver
igrenç swj ve woke işini bitirsin yeter sinemada saçma sapan şeyleri dayatılmasından acayip bıkmıştım iyi olur inş sektör bataklıga gidiyordu

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,474
İsim
Sarp Yılmaz
Trump`ın seçilmesiyle beraber bu düşüş ivmesi stabile döner mi sizce ? Kendisi bilindiği üzere Woke akımına karşı birisi ve müdahale edeceğini dile getiriyordu.

Alıntıyı görüntüle
Trump bu tarz şeyleri sevmez doğru fakat şunu hatırlamakta fayda var ki Hollywood sektörü dünyaya açılmış ve dünyaya ait bir sektör aslında dolayısıyla hiçbir başkan gelip doğrudan müdahale edemez etmez böyle bir şeye. bugüne kadar da hatırlamıyorum benzer bir örneğini fakat belki kendi ülkesinde bu konuya karşı olduğunu ifade edip dikkat çeker dolayısıyla piyasadaki yapımcı ve oyuncuları etkileyebilir.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
o da önemli de acaba suriyeden çekilecek mi sanmıyorum ama daha önce denemiş ve başaramamıştı. yardımlar kesilecek mi

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,474
İsim
Sarp Yılmaz

Alıntıyı görüntüle
Ve aslında tartışma konusu olan kısmı da bu Eşicinsellik kısmı daha çok Trumpin da en çok karşı olduğu konudur diğer konular çevre duyarlılığı vs zaten güzel ve iyi şeyler aslında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

o da önemli de acaba suriyeden çekilecek mi sanmıyorum ama daha önce denemiş ve başaramamıştı. yardımlar kesilecek mi
Şahsen Trumpin bir önceki dönemine göre daha akıllandığını daha barış yanlısı olduğunu düşünüyorum yani bu sefer bence pozitif etkileri olacaktır.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Ve aslında tartışma konusu olan kısmı da bu Eşicinsellik kısmı daha çok Trumpin da en çok karşı olduğu konudur diğer konular çevre duyarlılığı vs zaten güzel ve iyi şeyler aslında.

Şahsen Trumpin bir önceki dönemine göre daha akıllandığını daha barış yanlısı olduğunu düşünüyorum yani bu sefer bence pozitif etkileri olacaktır.
yahudilerin yönetimde büyük söz sahibi olduğunu düşünürsek bunu yapması biraz zor aslında. bu delinin ne yapacağı belli olmaz o yüzden biraz umutluyum. ilk döneminde Türkiye'ye bile 5 kez ambargo uygulayan başkan olarak manşetlerde yankılanmıştı

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,799
İsim
Mehmet Aslan
Trump bu tarz şeyleri sevmez doğru fakat şunu hatırlamakta fayda var ki Hollywood sektörü dünyaya açılmış ve dünyaya ait bir sektör aslında dolayısıyla hiçbir başkan gelip doğrudan müdahale edemez etmez böyle bir şeye. bugüne kadar da hatırlamıyorum benzer bir örneğini fakat belki kendi ülkesinde bu konuya karşı olduğunu ifade edip dikkat çeker dolayısıyla piyasadaki yapımcı ve oyuncuları etkileyebilir.
valla bu gidişle sektör falan kalmayacak ortada , anasını bellediler :kekw:

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,474
İsim
Sarp Yılmaz
yahudilerin yönetimde büyük söz sahibi olduğunu düşünürsek bunu yapması biraz zor aslında. bu delinin ne yapacağı belli olmaz o yüzden biraz umutluyum. ilk döneminde Türkiye'ye bile 5 kez ambargo uygulayan başkan olarak manşetlerde yankılanmıştı
Ben de onu kasettim zaten Trump kişilik olarak hala öngörülemez fakat son 4 seneden bu yana hem yaşadıkları hem bakış açısı değişmiş gibi görünüyor daha mantıklı barış yanlısı bir insan olmuş gibi görünüyor o yüzden söyledim. yoksa 4 sene önceki trumpi ben desteklemiyordum zaten.

valla bu gidişle sektör falan kalmayacak ortada , anasını bellediler :kekw:
Hollywood her zaman bir yolunu bulur 100 kötü yapım çıkar 30 sağlam yapım yaparlar toparlarlar hep öyle oldu.

Top Bottom