Trust GXT 414 Zamak Nasıl?

Reaksiyon skoru
21
Herkese merhaba. Yaklaşık 6 yıldır Logitech G230 kullanmaktayım. Başlıkta belirtmiş olduğum kulaklığı almayı düşünüyorum. Gayet şık ve kaliteli gibi duruyor fakat internette çok fazla inceleme bulamadım. Trust'ın şu an GXT 880 model mekanik klavyesini kullanıyorum. Klavyesinden memnunum. Rampage'in R36 Drop adlı modeli de fena durmuyor.
Ekran Görüntüsü (4).webp

(Görselde mikrofondaki sünger gözükmüyor. Normalde var)

Ekran Görüntüsü (5).webp

Bence Daha uygun fiyata donanım arşivinde incelemesini yaptığı Rampage RM-K5 Noble 7.1 oyuncu kulaklığını alabilirsin bende bu kulaklığı kullanıyorum ve gayet memnunum fiyatları 140 ila 170 tl civarında şu üstteki kulaklıklara o kadar vereceğine bunu alıp 70-80 liranıda cebine koyarsın

Bence Daha uygun fiyata donanım arşivinde incelemesini yaptığı Rampage RM-K5 Noble 7.1 oyuncu kulaklığını alabilirsin bende bu kulaklığı kullanıyorum ve gayet memnunum fiyatları 140 ila 170 tl civarında şu üstteki kulaklıklara o kadar vereceğine bunu alıp 70-80 liranıda cebine koyarsın
Bahsettiğin kulaklığın incelemesini izledim. Ses kalitesi ne ölçüde iyidir bilmiyorum lakin mikrofon kalitesi başarılı. Fakat tasarım anlamında hiç beğenmedim. Kullanılan plastik her ne kadar ABS olsa da çok çiğ duruyor. Kafa bandında kullanılan sünger ise gözüme fazla büyük geldi. Trust istememin nedeni hem tasarımı oldukça başarılı. Hem çoklu cihaz desteği. Hem de kablosunun ve mikrofonunun sökülebilir olması. Bu sayede sadece bilgisayarda değil telefon dahil birçok cihazla kullanım esnekliği sağlıyor. Kablonun sökülebilir yapıda olması ilerde oluşabilecek aşınma ve kopma gibi durumlarda komple kulaklığı çöpe atmak yerine kablosunu değiştirerek kullanmayı sağlar diye düşünüyorum. Önerin için teşekkürler.

Bende trust zamak ve r36 dropu çok karşılaştırdım zamakta 7.1 özelliği yok ama r36 dropta var ve r36 dropta hiç kötü yorum okumadım izlediğim tüm videolarda mükemmel olarak gördüm bende almayı düşünüyorum bence r36 dropa bak derim

iki kulaklıkda çok güzel özellikleride fena sayılmaz ama trust olanda 7.1 yok ve yazılımda yok rampage olanda var daha iyi ses kasmak istiyorsanız rampage drop tavsiye ederim bilgisayar dışında kullanacaksan trust olan alınır ve ayrıca trust gxt 450 blizz modelinide tavsiye ederim

Kararımı Trust 414 Zamak'tan yana kullandım. 7.1 sadece yazılımdan ibaret olduğu için çok gerek görmüyorum. Bu zamana kadar Logitech ile çatır çatır her oyunda çok rahat ses kasabiliyordum. Yazılıma gelecek olursak zaten ahım şahım bir yazılımı yok. Gerekli ekolayzır ayarlarını Realtek ile de yapabilirim. 7.1 içinse en kötü Windows 10'un sunduğu ayar devreye alınabilir. Ürün elime ulaşınca ufak bir inceleme yapabilirim.

Kulaklık elime ulaştı. G230'dan geçtikten sonra direkt dikkatimi çeken şey kulak pedlerinin ve kafa bandının oldukça yumuşak ve rahat oluşuydu. Kulak pedleri deri olduğu için takat takmaz ciddi anlamda ses izolasyonu sağlıyor. Kendi sesimin değiştiği ve özellikle kasadan gelen sesin epey azaldığını söyleyebilirim. Sürücülerin G230'dan biraz daha büyük oluşu maksimum seviyenin artmasına yol açmış. Önceden CS'yi %70 seviyelerinde oynarken bu kulaklık ile %50'lere kadar indirsem bile ses hala tatmin edici düzeyde geliyor. Yalnız şunu belirtmeliyim ki her ne kadar sürücülerin büyük oluşu son ses seviyesinde olumlu bir dönüş sağlamış olsa da G230 ile aralarında ses kalitesi anlamında bariz farklar bulunmuyor. Hatta oyumu G230'dan yana vermekten kullanabilirim. Malzeme ve tasarım oldukça tatmin edici. Ürün görsellerinde biraz daha büyük gibi duruyordu. Biraz ufak olduğunu söyleyebilirim lakin benim kafama ve kulaklarıma cuk oturdu. Mikrofon kalitesi ise yeterli düzeyde. Şimdilik yazacaklarım bu kadar. Vakit bulduğum zaman mikrofon testi de gönderebilirim. Şimdilik sadece ürün görselleri. :)

90755987_2090661251079787_8179164259112976384_n.jpg
90743333_230711241460094_7996779752788590592_n.jpg
91037877_2561760474093019_6814081501911580672_n.jpg
91380130_206965267413078_7257183493904400384_n.jpg

Son düzenleme:
Şu an Far Cry Primal ile test ediyorum. Sesler çok iyi. Realtek üzerinden ufak ekolayzır ayarı yaptım. Baslar güm güm hissettiriyor. Şimdilik memnunum diyebilirim. İlerleyen sürelerde sorun yaşarsam buraya yazarım.

Ben de almayı düşünüyorum bu kulaklıktan veya James Donkey 712 alıcam kararsızım.

CS GO'da falan nasıl rahat ses kasılıyor mu? Mesela Dust 2'de longdan adamın shortta olduğu anlaşılabiliyor mu :)

Merhaba, yine ben. Bu akşam Gamepower Mei siparişi verdim ama karasız kaldım acaba yanlış mı yaptım diye. Kulaklıkta bir sorun var mı? Acaba iptal edip alsam mı?

Geri