❌İndirim Bitti! Trust GXT Blizz 188 TL

Ckribrahim

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
19,405
Bu kulaklığa ne oldu arkadaşlar önceden çok öneriliyordu forumda şimdi hiç görmüyorum alan kullanan ya da hala kullanıyor olan arkadaşlar varsa şuan ki durumu nedir kulaklığın ?
Evet bende önermişti 300 250 ye alınır diyordum bedava oluyor sksnsm
Post automatically merged:

Her yeri plastik olmasa deneme için alırdım aslında.

Kullanan var mı nasıl alınır mı?

Kullanan var mı nasıl alınır mı?
Forumda çok öneriyorlardı alanlar vardır illaki görüp gelirlerse bilgi sahibi oluruz bende merak ediyorum. Önceden alınanların şuan ki durumu nedir ?

Forumda çok öneriyorlardı alanlar vardır illaki görüp gelirlerse bilgi sahibi oluruz bende merak ediyorum. Önceden alınanların şuan ki durumu nedir ?
Inceleme yapılmış

Bu kulaklığa ne oldu arkadaşlar önceden çok öneriliyordu forumda şimdi hiç görmüyorum alan kullanan ya da hala kullanıyor olan arkadaşlar varsa şuan ki durumu nedir kulaklığın ?
Güzel kulaklık
Ama üst plastiği hızlı çizildi
Kafam büyük olduğu için de kafa bandını çıkardım

Malzeme kalitesi kötü, ses kalitesi muazzam.

188 Tl ye değer sanırım. Fiyat iyi o zaman

188 TL ye değer sanırım. Fiyat iyi o zaman
Hocam ben aldım. Aldıktan 30dk sonra ürün kalmadı uyarısı geldi eve gelince incelemelerimi yazarım buraya

Sonra tekrar koydular sanırım

Aldım bakalım. Çok heyecanlıyım lan.

Hocam 1.5 senedir kullanıyorum. Sıfır sıkıntı. Sadece kulaklığın kasasında kullanıma bagli olarak ufak tefek boya atmasi var o kadar.

kablosu dolaşma yaparmı acaba bir bilginiz varmıdır ?
Kablosu dolaşmıyor hocam hiç

Ekler

• 20220109_200248.jpg
    20220109_200248.jpg
    1.8 MB · Hit: 65
Geri