Neler Yeni

Trust GXT280 Benzeri Klavye Önerisi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
Bulamazsam doğru dürüst bir şey onu alıcam aklımda. Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Tam sanırım benim aradığım tarz bir klavye. Çok muallakta kaldım bunda.
hocam g213 çok ünlü bir klavyedir zaten ve size sıkıntı çıkarmaz ama benim görüşüm 350tlye membran klavyenin saçma olduğu ama klavyede sıkıntı yok zaten kendisi çok ünlüdür

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
hocam g213 çok ünlü bir klavyedir zaten ve size sıkıntı çıkarmaz ama benim görüşüm 350tlye membran klavyenin saçma olduğu ama klavyede sıkıntı yok zaten kendisi çok ünlüdür
Membran hocam, yeni üretimler sorunlu önermem.
Bahsettiğim özelliklerde 500 civar ıvar mıdır peki? Anladığım kadarıyla kalite için kesenin ağzını açmalıyım.

Maksat tekrar G280 kullanmamak. Zirâ kullanacaksam neden başka klavyeler arıyorum değil mi? Yıllarca kullandım ve artık farklı seçeneklere de şans tanımak istiyorum. Şayet bir şey bulamazsan gidip alacağım 280'i. Satışta olduğunu bilmiyordum. O bile 300 ise biz 500-550'yi görmeliyiz sanırım.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
Bahsettiğim özelliklerde 500 civar ıvar mıdır peki? Anladığım kadarıyla kalite için kesenin ağzını açmalıyım.

Maksat tekrar G280 kullanmamak. Zirâ kullanacaksam neden başka klavyeler arıyorum değil mi? Yıllarca kullandım ve artık farklı seçeneklere de şans tanımak istiyorum. Şayet bir şey bulamazsan gidip alacağım 280'i. Satışta olduğunu bilmiyordum. O bile 300 ise biz 500-550'yi görmeliyiz sanırım.
o fiyatlara membran asla önermem kazık sayılır size red switch mekanik klavyeler öneririm

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Cynosa V2 var hocam.
Çok tatlı bir yapısı var lâkin şu tuş arası ışık muhabbeti var ondada. Tam karşısına oturunca, aralardaki ışıklar çat diye vuruyor anladığım kadarıyla.

bilek desteği ses tekeri vs olsunmu yoksa kompakt bir klavyemi tercih edersiniz
Ben numpad bile aramıyorum. Klavye olsun yeterli. Multimedya tuşları ekstra.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
Çok tatlı bir yapısı var lâkin şu tuş arası ışık muhabbeti var ondada. Tam karşısına oturunca, aralardaki ışıklar çat diye vuruyor anladığım kadarıyla.

https://www.n11.com/urun/gamepower-...ekanik-gaming-klavye-1965215?magaza=malcombil böylr bi klavye var hocam tam klavye + ses tekeri falan var çok iyibir fırsat gibi duruyor

https://www.hepsiburada.com/monster...avyesi-p-HBV00000YA59O?magaza=MONSTERNOTEBOOK bu demin attığımdan daha iyidir bunu herkes öneriyor

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
Blue bu. Kafamız mı şişsin? :p
bu kalvyenin bluesini ilkkez gördüm normalde kırmızı olur bunun kırmızısını alabirsınız ayrica turuntu sessiz olanmız ama ben k3pro nun redinden yanayım

bu kalvyenin bluesini ilkkez gördüm normalde kırmızı olur bunun kırmızısını alabirsınız ayrica turuntu sessiz olanmız ama ben k3pro nun redinden yanayım
turuncu switch outemunun kırmızı swichini optiğiimiş bu video linki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,838
Üyeler
161,349
Son üye
Can5341
Top Bottom