Neler Yeni

TS 2-3 FB | MS

Palo DAYI 👑

80+ Gold

CheckMateMaster

80+ Bronze
Sana da hayırlı akşamlar sen de kusura bakma.
hadi eyvallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

gelip senin yaptığın şu holiganlığı tsli tek birisi yapmadı arada 5 puan fark var daha 11 hafta hiç bir şey bitmedi
çok ceveb varda hangisini yazmaya düşünüyorum sonra kendi kendime şunu diyiyorum boş ver karşındaki fenerli ne yapsam olmıyacak o yüzden yazmıyım bir şey tartışma uzamasın hadi iyi geceler

Reindi

80+ Silver
hadi eyvallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok ceveb varda hangisini yazmaya düşünüyorum sonra kendi kendime şunu diyiyorum boş ver karşındaki fenerli ne yapsam olmıyacak o yüzden yazmıyım bir şey tartışma uzamasın hadi iyi geceler
uzayacak bir şey yok trabzonlu değilsin galatasaraylısın başlıkta gs yazdığını hatırlamıyorum yazsanda bir şey değişmeyecek işine git

CheckMateMaster

80+ Bronze
uzayacak bir şey yok trabzonlu değilsin galatasaraylısın başlıkta gs yazdığını hatırlamıyorum yazsanda bir şey değişmeyecek işine git
bak gene benim dediğim noktaya geldi konuşma gs olduğumu bilmen şaşırt beni doğrusu helal olsun diyecek bir şey yok fb bir şey kanıtlıyamazsın sezon sonu şampiyonluğa devetlisiniz demek düşer bana hadi işin rast gitsin hayırlı geceler

Reindi

80+ Silver
bak gene benim dediğim noktaya geldi konuşma gs olduğumu bilmen şaşırt beni doğrusu helal olsun diyecek bir şey yok fb bir şey kanıtlıyamazsın sezon sonu şampiyonluğa devetlisiniz demek düşer bana hadi işin rast gitsin hayırlı geceler
sanada hayırlı geceler uzar gider yarın iş var uzun zaman sonra sabah işe gideceğim uyumam lazım iyi geceler

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
Kadir Efe Ulusoy
:fb::fb::fb::fb::fb::fb::fb::fb::fb::fb::fb::fb::fb::fb::fb::fb::fb::fb::fb:

Top Bottom