Palo DAYI 👑
80+ Gold
Bunlar isbirlikçileri agaTamam yanmaya devam edebilirsin madem. Verilmeyen penaltımızı konuşma asla ama tamam mı sakın.
Bunlar isbirlikçileri agaTamam yanmaya devam edebilirsin madem. Verilmeyen penaltımızı konuşma asla ama tamam mı sakın.
hadi eyvallahSana da hayırlı akşamlar sen de kusura bakma.
çok ceveb varda hangisini yazmaya düşünüyorum sonra kendi kendime şunu diyiyorum boş ver karşındaki fenerli ne yapsam olmıyacak o yüzden yazmıyım bir şey tartışma uzamasın hadi iyi gecelergelip senin yaptığın şu holiganlığı tsli tek birisi yapmadı arada 5 puan fark var daha 11 hafta hiç bir şey bitmedi
uzayacak bir şey yok trabzonlu değilsin galatasaraylısın başlıkta gs yazdığını hatırlamıyorum yazsanda bir şey değişmeyecek işine githadi eyvallah
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok ceveb varda hangisini yazmaya düşünüyorum sonra kendi kendime şunu diyiyorum boş ver karşındaki fenerli ne yapsam olmıyacak o yüzden yazmıyım bir şey tartışma uzamasın hadi iyi geceler
bak gene benim dediğim noktaya geldi konuşma gs olduğumu bilmen şaşırt beni doğrusu helal olsun diyecek bir şey yok fb bir şey kanıtlıyamazsın sezon sonu şampiyonluğa devetlisiniz demek düşer bana hadi işin rast gitsin hayırlı geceleruzayacak bir şey yok trabzonlu değilsin galatasaraylısın başlıkta gs yazdığını hatırlamıyorum yazsanda bir şey değişmeyecek işine git
sanada hayırlı geceler uzar gider yarın iş var uzun zaman sonra sabah işe gideceğim uyumam lazım iyi gecelerbak gene benim dediğim noktaya geldi konuşma gs olduğumu bilmen şaşırt beni doğrusu helal olsun diyecek bir şey yok fb bir şey kanıtlıyamazsın sezon sonu şampiyonluğa devetlisiniz demek düşer bana hadi işin rast gitsin hayırlı geceler
İşin rast gitsin ALLAH kolaylık erdirsin muhtaçlıyıda muhtaçca muhtaç etmesin. iyi gecelersanada hayırlı geceler uzar gider yarın iş var uzun zaman sonra sabah işe gideceğim uyumam lazım iyi geceler