Neler Yeni

TS 2-3 FB | MS

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ümit Öztürk
gs şampiyon zaten lig erken bitmemiş oldu sevindim fener atınca gsli olarak

hamzaersoy

80+ Bronze
elemanın konuda 7 tane yanıtı var dostum maç fenerbahçe ile trabzonspor arasında geçti biz de fanatiğiz ve seviniyoruz yanma artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

bak mesajı yanıtlayarak yazmadım ona rağmen bulup gelecek dakika başı f5 atıyordur şuan sayfaya fena kudurmuş

Reindi

80+ Silver
elemanın konuda 7 tane yanıtı var dostum maç fenerbahçe ile trabzonspor arasında geçti biz de fanatiğiz ve seviniyoruz yanma artık
bir tane trabzonlu gördüm sadece ondan da emin değilim gslilere ne oluyor onu anlamadım

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Ömer
Evet faul gerekçesiyle iptal ettiği golün aynısı sızın aleyhinize olunca gol olmasından dolayı utanması gereken yere belli
Tamam yanmaya devam edebilirsin madem. Verilmeyen penaltımızı konuşma asla ama tamam mı sakın.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Ömer
bir tane trabzonlu gördüm sadece ondan da emin değilim gslilere ne oluyor onu anlamadım
O da maç Fenerbahçe'nin hakkıydı dedi efendi gibi, buradaki gsli ergen arkadaşlar yine de yırtınmayı tercih ediyor.

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Onur Kartal
Tamam yanmaya devam edebilirsin madem. Verilmeyen penaltımızı konuşma asla ama tamam mı sakın.
Kaç yaşındasın sen bu nasıl üslup yanmaya devam edebilirsin falan komedi skeci falan mı yapıyorsun ? Konuşmana dikkat et bu samimiyet nerden geliyor hayrola ? Hadi işine bak eğlenmene devam et

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Ömer
Kaç yaşındasın sen bu nasıl üslup yanmaya devam edebilirsin falan komedi skeci falan mı yapıyorsun ? Konuşmana dikkat et bu samimiyet nerden geliyor hayrola ? Hadi işine bak eğlenmene devam et
26 yaşındayım. Üslubumda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sadece hak edene hak ettiği gibi muamele. Çünkü ortada buz gibi galibiyet varken gelip ''ah aldılar'' gibisinden bir yorumda bulunursan bu karşılıktan başka ne bekliyordun mesela onu söyle sen. İnsanları kışkırtmayın. İşine bakması gereken kişi sensin.

https://beinsports.com.tr/mac-ozetl...4-2025/6/fenerbahce-1-3-galatasaray-mac-ozeti bak bu maçta ne görüyorsun bilmiyorum ama fb şampiyon da olamaz gs gene şampıyon
Kalkıp sana geçen sene hakeme rağmen ''10'' kişi bırakıldığımız, şampiyonluğunuzu bizim olduğumuz sahada, hazırladığınız pankartlarla kutlamayı hedeflerken ezildiğiniz maçı sana atabilirdim ama gerek yok çünkü yaptığın ergen muhabbeti.

Son düzenleme:

CheckMateMaster

80+ Bronze
26 yaşındayım. Üslubumda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sadece hak edene hak ettiği gibi muamele. Çünkü ortada buz gibi galibiyet varken gelip ''ah aldılar'' gibisinden bir yorumda bulunursan bu karşılıktan başka ne bekliyordun mesela onu söyle sen. İnsanları kışkırtmayın. İşine bakması gereken kişi sensin.

Kalkıp sana geçen sene hakeme rağmen ''10'' kişi bırakıldığımız, şampiyonluğunuzu bizim olduğumuz sahada, hazırladığınız pankartlarla kutlamayı hedeflerken ezildiğiniz maçı sana atabilirdim ama gerek yok çünkü yaptığın ergen muhabbeti. İmla kurallarını öğren de gel karşıma.
Tamam sakin ol dostum atmadın haklısın kusuruma bakma özür dilerim. imla kurallarınıda dikkat etsen bütün mesajlarına dikkat ederdin değil mi akıcı bir türkçe de kullanabilirdin Ancak, dilin daha akıcı ve etkili görünmesi için bazı yerlerde kelime veya noktalama düzenlemeleri yapılabilir ve tekrardan kusuruma bakma özür dilerim. belki benim cümlemde akıcı değildir belki kusurunu örtmekte gece gibi ol demişler hayırlı akşamlar.

Reindi

80+ Silver
Tamam sakin ol dostum atmadın haklısın kusuruma bakma özür dilerim. imla kurallarınıda dikkat etsen bütün mesajlarına dikkat ederdin değil mi akıcı bir türkçe de kullanabilirdin Ancak, dilin daha akıcı ve etkili görünmesi için bazı yerlerde kelime veya noktalama düzenlemeleri yapılabilir ve tekrardan kusuruma bakma özür dilerim. belki benim cümlemde akıcı değildir belki kusurunu örtmekte gece gibi ol demişler hayırlı akşamlar.
gelip senin yaptığın şu holiganlığı tsli tek birisi yapmadı arada 5 puan fark var daha 11 hafta hiç bir şey bitmedi

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Ömer
Sana da hayırlı akşamlar sen de kusura bakma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,955
Üyeler
160,914
Son üye
AlperenBlt
Top Bottom