bostrin
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 278
Türkneti bir arayıp sormayı deneAbonelik benim olmadığından ben gitsemde beni dinlerler mi? TT santraline uzaklığım 970 metre.Ama TürkNet dolabı olduğum mahallede var.
Türkneti bir arayıp sormayı deneAbonelik benim olmadığından ben gitsemde beni dinlerler mi? TT santraline uzaklığım 970 metre.Ama TürkNet dolabı olduğum mahallede var.
Santral farklı mahallede TürkNet YAPA olduğum mahalledeTurkNet dolabı?!?
Dümdüz TT Santralinde oluyor YAPA.
Abonelik başlatma veya mevcut abonelik hakkında işlem yapma seçilebiliyorTürkneti bir arayıp sormayı dene
YAPA kullandığına eminmisiniz ? Türknet üzerinden VAE hizmeti alıyor olabilir, hız değerleri nedir ?Aynı sokaktan arkadaşım kullanıyor![]()
Türknet OİM'e girsin, teknik bilgiler kısmında YAPA'dan hizmet aldığı yazıyor mu ?20 dowload 5 upload alıyor bazen 22 dowload falan da oluyor
YAPA Saha dolapları ile değil Santraller ile hizmet verir.Santral farklı mahallede TürkNet YAPA olduğum mahallede
Arkadaşınızın aldığı hız ile sizin aldığınız hız farklı olabilir.Aynı sokaktan arkadaşım kullanıyor![]()
Müdürlüğe gidip bu mesafeyi sorman lazım. Onlar bilir.Uzaklık aynı ben nasıl öğrenicem işte TürkNet aboneliği başlatmadan
970 metre bunu TT söyledi.Müdürlüğe gidip bu mesafeyi sorman lazım. Onlar bilir.
İkinci kez söyledim.
Ayrıca haritadan da baktım santrale uzaklık 900-1000m arası gösteriyorMüdürlüğe gidip bu mesafeyi sorman lazım. Onlar bilir.
İkinci kez söyledim.
Tamam o zaman niye aynı soruyu iki kez sordunuz.970 metre bunu TT söyledi.