TT indirme hızımın yanında yükleme hızımı da düşürdü.

omerfaruk

80+
Reaksiyon skoru
160
Merhaba Türk Telekom VDSL internetimde kopmalar yaşadığım için internet hızım 100 mbpsden 75 mbpsye düşürüldü. Fakat bu süreçte 8mbps olan yükleme hızım da 4 mbps seviyesine geriledi. Yükleme hızları sözleşmeye göre 4mbps fakat pandemi sebebiyle 2 katına çıkarılması sebebiyle uzun süre 8mbps olarak kullandım. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirttiğimde bana değerlerinizde sıkıntı yok deyip geçiştirmelerine şahit oluyorum. Aylardır bu durumu düzeltmeye çalışıyorum ama sonuç alamadım. Yükleme hızımı nasıl tekrar artırabilirim?

1628596042173.png

Sanırım sağlayıcını değiştirme vakti
Taahhüt bitimine daha 9-10 ay civarı bir süre var. Türk Telekomdaki ping vs. değerlerimden memnunum fakat fiyat ve hız konusundaki problemler yüzünden değiştirmek istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum. Türk Telekom VDSL kullanmama rağmen fatura vs. ayrıntılarında beni Fiber abonesi olarak tanımlıyor.

Taahhüt bitimine daha 9-10 ay civarı bir süre var. Türk Telekomdaki ping vs. değerlerimden memnunum fakat fiyat ve hız konusundaki problemler yüzünden değiştirmek istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum. Türk Telekom VDSL kullanmama rağmen fatura vs. ayrıntılarında beni Fiber abonesi olarak tanımlıyor.
TT herkesin kafasına "woooow bizde fiber var bakın" algısı yaratmak istiyor. 16mbps kullanan birine bile "size Fiber bağladık bakın hızınız müthiiiş" diyor. Çok takmamak lazım. Biraz daha dayanıp taahhütün bitince değiştirirsin sağlayıcını. Kaç ₺ ödüyorsun faturanı?

TT herkesin kafasına "woooow bizde fiber var bakın" algısı yaratmak istiyor. 16mbps kullanan birine bile "size Fiber bağladık bakın hızınız müthiiiş" diyor. Çok takmamak lazım. Biraz daha dayanıp taahhütün bitince değiştirirsin sağlayıcını. Kaç ₺ ödüyorsun faturanı?
100mbps paket 160-165TL civarıydı. Vergi artışından sonra 168 civarı oldu.

50 Yapmayı dener misiniz?
Normalde 75'lik paket yok TT'de.
Şuan 100mbps paket kullanıyor olarak gözüküyorum. Kopmalar vs. durumlarında müşteri hizmetlerine durumu bildirdikten sonra sanırsam bölgemdeki santral/müdürlük tarafından arandım. İlk önce 85-90mbps daha sonra 75mbps'ye düşürüldü. Hızımı kendim ayarlayabiliyor muyum? Bu konuda bir bilgim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,917
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri