OMARZ
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
Yaklaşık 3 hafta önce fiber altyapı geldi ve 1gbit hız bağlattım neyse ekipler geldi bağladı gitti. ilk hafta her şey normal ping 23 24 seviyesinde. doğu anadolu bolgesinde yaşıyorum bu arada 2.hafta sonra ping değerlerinde biraz artış oldu 35 yer yer 40 oluyordu değişiyordu sürekli yani. bende temsilciyi aradım durumu anlattım. hattı test ettikten sonra hızımın düşük olduğunu ve 300mbps aldığımı arıza kaydı açacağını söyledi dedim ne alaka ben hız testi yapıyorum 910 920 çıkıyor. sonra açtı bu arıza kaydını diğer gün tt ekipten biri geldi test etti. hızınız normalmiş onlar ipden yaptığı için o değerleri görmesi normalmiş neyse modemi değiştirip (ZTE ZXHN H3600P) ile arıza kaydını kapattık.
bugun test için tekrar temsilciyi aradım kadın yine diyor hızınız düşük arıza kaydı açmam gerekiyor şimdi açtı arıza kaydını buda şuanki hız testi sonuçlarım bu işin sonu nereye gider hiç bilmiyorum.
bugun test için tekrar temsilciyi aradım kadın yine diyor hızınız düşük arıza kaydı açmam gerekiyor şimdi açtı arıza kaydını buda şuanki hız testi sonuçlarım bu işin sonu nereye gider hiç bilmiyorum.