Diger iss lerede baktınmı?. Fiyatları dahamı uygun ? Yoksa fark yokmu vdsl de fark olduğu için millenicomdayım ben şuanda ve bir sorun görmüyorum vdsl maks 100 yapabiliyordum . Değerleride bu şekilde.200mbps ftth fiber superonlıne da valoda 27ms alıyorum tt ye geçmelimiyim turkcell 770tl 1000mbps verirken tt 1100tl eğer ping düşücekse değer benim için ama daha kötü sonuç alıcaksam superonlıne kalsın
önceden tt kullanırken speedtest 7ms veriyordu wifi ile suan 17ms altı goremiyorunKullanıcılara sorman gerekiyor. Fiyat farkı sorun değilse TT kullan derim. (Sol kullanıyorum %10 paket kaybı sabit ayrıca indirmede 700 ün üstünü görmedim daha)
Türknete geçebilirsiniz200mbps ftth fiber superonlıne da valoda 27ms alıyorum tt ye geçmelimiyim turkcell 770tl 1000mbps verirken tt 1100tl eğer ping düşücekse değer benim için ama daha kötü sonuç alıcaksam superonlıne kalsın
önceden tt kullanırken speedtest 7ms veriyordu wifi ile suan 17ms altı goremiyorun
türknetin tt ile farkı yoksa eğer türknet müşteri hizmetleri uğraştırıyormuş pek istemedim açıkçasıTürknete geçebilirsiniz
Çok farkediyortürknetin tt ile farkı yoksa eğer türknet müşteri hizmetleri uğraştırıyormuş pek istemedim açıkçası
Ping akıcılık türk Telekomun interneti çok ağır hep takılıyor kablosuzda 65-70 alırken şuan türknette 90 ın altına inmiyorspeedtestte 17ms iyi mi kötü mü eskiden tt de 6 7 arask alıyordım wifi ile ikiside
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne konuda farkediyor