Qzer 80+ Silver Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 2,061 Reaksiyon skoru 841 16 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 samet4747 yazmış: Bende millenicoma geçmeyi düşünüyorum bitince ama modem işine takıldım Devamı için tıklayın... Modemi vermessen ceza ve modem parası veriyormusuz. Modemi verirsen kullanma parası 140 TL veriyon
samet4747 yazmış: Bende millenicoma geçmeyi düşünüyorum bitince ama modem işine takıldım Devamı için tıklayın... Modemi vermessen ceza ve modem parası veriyormusuz. Modemi verirsen kullanma parası 140 TL veriyon
leroxy 80+ Platinum Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 13,347 En İyi Cevap 24 Reaksiyon skoru 17,943 16 Kasım 2020 #15 Oradan değil ürün ve paketler kısmından paket değiştire tıklamalısın. O kampanya değiştirme. Paket değişimine girmen lazım oradaki fiyatlar daha uygun. Ayrıca taahhüt devam ederken hızını yükseltirsen taahhüt yenilenmez, kaldığı yerden devam eder.
Oradan değil ürün ve paketler kısmından paket değiştire tıklamalısın. O kampanya değiştirme. Paket değişimine girmen lazım oradaki fiyatlar daha uygun. Ayrıca taahhüt devam ederken hızını yükseltirsen taahhüt yenilenmez, kaldığı yerden devam eder.