TT taahhütüm bitiyor devammı etmeliyim

BLueSouL

80+
Reaksiyon skoru
29
2 yıldır 35 mbps tt kullanıyorum binanın altyapı desteği 65 mbps taahhüt yenilrrsem 50 mbps ilk 5 ay 350 yl kalan 10 ay 630 tl
Modem hediyeli baika operatör varsa ona geçmek istiyorum ebde pc yok tv tablet ve telefonda kullanıyoruz ama çokda memnun değilim orta derece önerebileceğiniz servis sağlayıcı varmı taahhütlü olursa güzel olur

2 yıldır 35 mbps tt kullanıyorum binanın altyapı desteği 65 mbps taahhüt yenilrrsem 50 mbps ilk 5 ay 350 yl kalan 10 ay 630 tl
Modem hediyeli baika operatör varsa ona geçmek istiyorum ebde pc yok tv tablet ve telefonda kullanıyoruz ama çokda memnun değilim orta derece önerebileceğiniz servis sağlayıcı varmı taahhütlü olursa güzel olur
Hocam ilk defa bu yıl Türk Telekom dışında bir sağlayıcı kullanıyorum fiyatlar gerçekten çok ucuz türk telekoma göre ama hızlar dalgalı ping çıkabiliyor türk telekom altyapısını kullanan firmalarda türk telekom bana sürekli stabil olarak hızımı verdi ping sıkıntısı yaratmadı bir sorun olunca gelip yaptı bu rahatlık çok güzeldi şimdi netgsm deyim belki çok uzak olduğum içindir bilmem ama hızlar çok dalgalı ping var aksamları bu aralar hız feci düşüyor ve sürekli aynı şeyi söylüyorlar. Fiyatta az da olsa artmış ama taahhütlü olunca böyle olma imkanı yok özellik türk telekomda fiyatlar biraz düzelse hiç kimse kalmaz bu küçük firmalarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,892
Üyeler
188,847
Son üye
hasanvural
Geri