Neler Yeni

TTelekom müşteri hizmetlerine küfür ettim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Müşteri hizmetlerinin ne suçu var ki küfür ediyorsun hiç hoş değil bu hareketler şikayetin varsa tüketici hakem heyetine gidip başvuru yaparsın sonucunu beklersin onun içinde faturayı ödemiş olman lazım o fatura ile birlikte gidip itirazını yaparsın haklarınızı bilin ve arayın olur olmadık yerde küfür etmek , saldırmak çözüm değil

ReniN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
orenioo
Kendi adıma kızıma bir hat çıkartmıştım telefon çalındı hatta iptal ettik internet bankacılığından faturaları ödemeye baktığımda 2 adet fatura vardı onları ödedim ve günü gelmemiş 1700 lira bir fatura daha vardı müşteri hizmetlerini aradığımda sorduğumda bunun taahhüt imzaladığım için kalan 11 ayın toplam faturası olduğunu söylediler ben de çok kızıp ana bacı daldım iyi mi yaptım kötü mü yaptım
Yaptığınız yanlış, sonuçta onların da yapabileceklerinin bir sınırı var.

Üstelik her sorunun çözümü yoktur.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Hocam ben seni takdir ettim bazı kişiler demiş ki müşteri hizmetlerinin ne suçu var. Kimse kusura bakmasın ben her gün türk telekomun sahibini her gün göremiyorum bunun için de özür diliyorum. Türkiyenin telekom firmaları her fırsatta kullanıcıya yağlı kazığı geçirmeye çalışıyorlar ve bundan herkes bıkmış durumda. Ayrıca şahsa küfür yok markaya sövmüşsünüz anca markayı kötüleme filan derler dava gelirse ki onu da açık bir ortamda yapmadığınız için sorun çıkacağını düşünmüyorum. Müsteriyi düdüklemeye çalışan her firmanın hak ettiği budur, elinize sağlık.

Rally

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Ahmet
Tüketici hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben seni takdir ettim bazı kişiler demiş ki müşteri hizmetlerinin ne suçu var. Kimse kusura bakmasın ben her gün türk telekomun sahibini her gün göremiyorum bunun için de özür diliyorum. Türkiyenin telekom firmaları her fırsatta kullanıcıya yağlı kazığı geçirmeye çalışıyorlar ve bundan herkes bıkmış durumda. Ayrıca şahsa küfür yok markaya sövmüşsünüz anca markayı kötüleme filan derler dava gelirse ki onu da açık bir ortamda yapmadığınız için sorun çıkacağını düşünmüyorum. Müsteriyi düdüklemeye çalışan her firmanın hak ettiği budur, elinize sağlık.
Aslı bu Türk telekom'a özel durum değil şu an Türkiye'de herkes birbirini düdüklemeye çalışıyor Türkiye nereye gidiyor akıllanacağımıza Birlik olacağımıza herkes birbirinin tekerine çomak sokuyor hoca firmalar bunu yapıyor ayıptır ya

Top Bottom