Neler Yeni

TTNET altyapı açık kapı cevabı

erner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren ERSÖZ
Merhabalar. 1.5 yaşında bir apartmana taşındım. Alt yapı olmadığı için TTNET üzerinden önbaşvuru yaptım. başka bir firmanında altyapısı yok. BTK sonrasında açık kapı'ya altyapım olmadığına dair bir bildirimde bulundum ve "Başvurunuz Türk Telekom şube müdürlüğü tarafından incelenmiş olup; talep ettiğiniz adres için onaylı projeler arasına alınmıştır. Bu yıl içerisinde onaylandığında dönüşüm planına alındığı belirttiğiniz adreste fiber internet verilmesi planlanmaktadır. "cevabı geldi. müşteri hizmetlerine bunun ne demek olduğunu sordum fakat bekleme 10 dakika boyunca bekleme sürecinde demekten başka bir bilgi vermedi. Bu mesajın anlamı nedir bir bileniniz var mı devamı nasıl ilerliyor? bir sorum daha olacak süreç hızlan diye TTNET önbaşvurusu yaptım bu başvuruyu kaldırmam süreci yavaşlatır mı?
Ek olarak yanımdaki binada fiber altyapı olduğunu belirtmek isterim. Teşekkürler

iki5lik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Tayfun Ycl
Ön başvuru kalsın iptal etme. Hatta diğer apartman sakinleri ile beraber altyapı başvuru dilekçesi doldurup müdürlüğe verseniz iyi olur. Aynı süreci yaşadım. 3.5 yılda ancak bağlanabildi binaya fiber. Çok gittim geldim ama nafile. Herhangi bir altyapı yoktu binada yeni olduğu için. ADSL bile yoktu. Biraz şans işi sanırım, kimine 1 ayda bağlandığı da olmuş. Adresinizin projesi erken sıralarda ise daha kolay oluyor anladığım kadarıyla.

erner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren ERSÖZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yan binada aktif olarak fiber internet kullanıyorlar yanı altyapıları var benim oturduğum binada yok. aramızda 3 metre ya var ya yok onun üstündeki binalarda da aynı şekilde fiber internet var. benim evimin içinde fiber olduğunu düşündüğüm sarı kabloda mevcut buna rağmen umarım dediğin kadar sürmez.

ramowarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ramazan kaya
yan binada aktif olarak fiber internet kullanıyorlar yanı altyapıları var benim oturduğum binada yok. aramızda 3 metre ya var ya yok onun üstündeki binalarda da aynı şekilde fiber internet var. benim evimin içinde fiber olduğunu düşündüğüm sarı kabloda mevcut buna rağmen umarım dediğin kadar sürmez.
sürüyor hocam bu işlem .
Mesela bizim orada 19 villalık bir site var , yönetici başvurmuş TT'ye başvurduk parayla özel yaptıracaktı. 1 yıl sonrasına anca onay kutu verdiler . Eski tt çalışanıyla anlaşıp kablo döşediler tüm siteye öyle yaptılar . Parayla bile zor yaptırıldı. Size tavsiyem sürekli gidip müdürlüğe uğraşılması.

Top Bottom