Ttnet Bağlantı Problemi

voxxx003

80+
Reaksiyon skoru
0
Türk Telekom internetim var, download ve upload hızlarım sürekli dalgalanıyor, zaman zaman kullanamayacak duruma geliyorum interneti. Farklı cihazla aynı anda deneme yaptık sonuç aynı yine aynı anda daha farklı cihazla yaptığım denemede yine farklı sonuçlar aldım birinde olumlu birinde olumsuz olarak. İnternetim 200 mbps.
Eke fotoğraf ekliyorum cihazım Omix x7. Modem tplink ax3000.

Sorunun neyden kaynaklandığını çözemedim. Normalde 400 mbps seyreden internet bir anda 6 mbps düşüyor ve çok sık sık bu problemle karşılaşıyorum, ne yaptıysam çözemedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Ekler

• 1000001204.webp
    1000001204.webp
    10 KB · Hit: 15
Tp-Link ( Modem )'den Ve Türk Telekon ( ISS ) ' den Çok bir şey Beklememek Lazım Hocam .

Türk Telekom internetim var, download ve upload hızlarım sürekli dalgalanıyor, zaman zaman kullanamayacak duruma geliyorum interneti. Farklı cihazla aynı anda deneme yaptık sonuç aynı yine aynı anda daha farklı cihazla yaptığım denemede yine farklı sonuçlar aldım birinde olumlu birinde olumsuz olarak. İnternetim 200 mbps.

Sorunun neyden kaynaklandığını çözemedim. Normalde 400 mbps seyreden internet bir anda 6 mbps düşüyor ve çok sık sık bu problemle karşılaşıyorum, ne yaptıysam çözemedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Klasik Türk Telekom işte, günde en az 20 defa internet kopuyor bizde de.

Bence teknik ekip çağırsanız daha mantıklı olur. Gelsin kendileri görsünler, kontrolleri yapsınlar. Buradakilerin yapabileceği çok bir şey yok, gelip kontrol edebilecek teknisyenlere kıyasla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,714
Üyeler
199,421
Son üye
Temmuz22

Geri