TTNet Çayma Bedeli

52/4 yani ilgili maddenin dördüncü bendine bakarsan ''1 yıldan daha uzun süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir'' demiş madde. Kanun lafzı gayet açık. Ben 1 sene varken caydım 300 küsür fatura çıkardılar,ödemedim ve başvurdum. O kadar param da cebime kaldı. Uğraşmak istemeyip ödeyip geçelim derseniz siz bilirisiniz ama tüketici vasfıyla muhattap olduğunuz her ilişkide bu tür haklarınızı iyi bilmeniz aleyhinize olur.
benim şuan 13 ay falan var bu süre içerisinde fes etsem de yada sonrasında herhangi bir bedel ödemicem yani

52/4 yani ilgili maddenin dördüncü bendine bakarsan ''1 yıldan daha uzun süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir'' demiş madde. Kanun lafzı gayet açık. Ben 1 sene varken caydım 300 küsür fatura çıkardılar,ödemedim ve başvurdum. O kadar param da cebime kaldı. Uğraşmak istemeyip ödeyip geçelim derseniz siz bilirisiniz ama tüketici vasfıyla muhattap olduğunuz her ilişkide bu tür haklarınızı iyi bilmeniz aleyhinize olur.
Kesinlikle deneyeceğim saolun sunduğu paket ile sağladığı hizmet bambaşka

Evet arkadaşlar ödemiyeceksiniz hatta ben size dilekçe örneğini sansürleyip atayım bakın bu da örneği. E-devlet aracılığıyla tüketici hakem heyetine başvurabiliyorsunuz. Ama öncelikli tavsiyem; müşteri hizmetlerini arayıp''ben tüketiciyim,benden caymaya dayalı cezai şart niteliğinde bir ücret alamazsınız. Borcun silinmesi için kayıt oluşturun,olumsuz olursa bana elektronik fatura gönderin'' deyin ve o faturayı başvuru esnasında sisteme yükleyin
Adsız.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,623
Üyeler
190,070
Son üye
akrepx
Geri