ttnet hız problemindeki sorunlar

Soykan

80+
Reaksiyon skoru
4
Kolay gelsin.Ben online oyun oynayan biriyim ve çok yüksek ping değerlerine ulaşıyorum.ve bu katlanılabilecek düzeyde değil.internetim kablolu modemde veya dsl kablosunda hiçbir sıkıntı yok.ancak çok yüksek derecede pinge ulaşıyor arkada hiçbir indirme olmamasına rağmen.kaç kere arıza talebi oluşturuldu ancak hiçbiri bir şey değiştirmedi.16megabit paketimiz var ancak bana gelen 8megabiti geçmiyor.2mb hızla indirmem gerekirken ben 1mb yi zor görüorum 700 800kb lerde geziyor.ne yaptıysam olmadı arıyorum bi sıkıntı yok arıza talebi oluşturalım ekipler baksın diyorlar oluşturuyorlar hopp düzelmiştir diyortlar hala aynı ve ben artık bıktım bu durumdan dayanamıyorum bu ping sorununa.artık bir şey yapmam gerekiyor ne yapmam lazım nasıl düzelteceğim anlamıyorum lütfen yardım edin yokmu ttnette bi tanıdıgınızulaşalaım halletsin artık kaç senedir ttnetteyiz bıktım artık ailemi başka markalara geçme konusunda ikna etmeye çalışyıroum ancak olmuyor artık kurtulmak istiyorum şu çileden ne oılur bir yardım edin kurtulayım şu pingten ne yapmam lazım

Bir şekilde ikna edip başka firmaya geçin.

Bir şekilde ikna edip başka firmaya geçin.
hangi firmayı önerirsiniz superonline iyi diyorlar bilmiyorum doğrumu.veya şey yapamazmıyım eskiden wınn vardı takardın bilgisayara oynardın öyle bir şey yokmu aylık 50 60 TL'ye takayım pcye oynayayım tek ben bağlanayım yokmu bu tarz bir şey

hangi firmayı önerirsiniz superonline iyi diyorlar bilmiyorum doğrumu.veya şey yapamazmıyım eskiden wınn vardı takardın bilgisayara oynardın öyle bir şey yokmu aylık 50 60 TL'ye takayım pcye oynayayım tek ben bağlanayım yokmu bu tarz bir şey
Millenicom var ama dediğiniz fiyata kaliteli internet zor şu zamanda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,544
Üyeler
190,927
Son üye
uhtured
Geri