ben sınırsız 16 paket kullanıyorum altyapım 13 destekliyor ama 8,6 veriyorlar 1 yıl var daha bitmesine benimbence mümkünse başka bir internet sağlayıcıya geç bende yaklaşık 10 senedir kullanıyorum ve seni sürekli bağlıyorlar 16 mbps dediklerinde şuan 10 mbps hız alıyordum benim tavsiyem başka bir internet sağlayıcısına geç mesela benim taahütüm 2 ay sonra bitiyor ben turkcell superboxa geçeceğim çünkü evimde sadece adsl altyapı var eğer sende altyapı var sa türknete vs. ye geçebilirsin soruna gelecek olursak geçersin fakat belli bi ücret ödersin o ücret ne kadar olur onu bilmiyorum şuan 5mbps a kadar düşüyor
Tarife değil servis sağlayıcı değiştirmen gerek. Bu adamlara 3 rakamlı fatura ödesende istediğin hızların %60'ını bile veremezler.1 yıldır ttnet kullanıyoruz 80 tl 16 mhps internette paketlere bakar ken şuanki müşterilerine aynı tarife 67 tl yazıyor 1 yıl daha taahhüt var o tarifeye geçe bilirmiyim?
1000 lira verip 20mb upload alamayan insanlar varTarife değil servis sağlayıcı değiştirmen gerek. Bu adamlara 3 rakamlı fatura ödesende istediğin hızların %60'ını bile veremezler.
aynen öyle ya bi canlı yayın izleyeyim diyorum takılıp duruyorbende deliricem 2 yıl bekledim ttnet abone bitmesini babam biter bitmez tekrar paket almış şaka gibi afdsafdsdfsaasd deliricem ya 16 mbs internet 1080p video oynatmıyo adam gibi
Boş port yoktur, ya da bahsedildiği gibi çalışma vardır. Firmayı değiştirirseniz, sorun yaşamazsınız. Hattınızı kapattırdıktan sonra geçiş yaparsanız, şuan ki hızı da alamayabilirsiniz.arkadaşlar altyapı sorgulama yapıyorum her sitede hata veriyor veya altyapınız 1 mhps destekliyor diyor türknet sitesinde "Adresinizin bağlı bulunduğu santralde çalışma olduğu için abonelik işlemlerinize devam edemiyoruz. İlerleyen günlerde tekrar deneyebilirsiniz. " diye yazı çıkıyor nedeni nedir?