ttnet paket değişikliği

Millenicom'da denediniz mi? Turknet'in hata verdiği yerde, orası gösterebiliyor.

Son düzenleme:
Bende de aynı uyarıyi veriyor.Ama herhangi bir çalışma yok gozle görülür.Zaten altyapım iyi . Ben TürkNet'e geçebilir miyim bu uyarıyı verirken?

Taahhüt'ün varsa paket değişikliği yapmayabilirler başka sağlayıcıya geçmek istersen de yapılan tüm indirimleri karşılığını alabilirler.

Taahhüt'ün varsa paket değişikliği yapmayabilirler başka sağlayıcıya geçmek istersen de yapılan tüm indirimleri karşılığını alabilirler.
biz taahüt 27 ay yapmışlar ve 55 tl diya başladı şuan 90 tl istiyorlar indirim yapmadılar ki aniden fiyat yukarı çektiler daha 1.5 yıl var bitmesine

Bende de aynı uyarıyi veriyor.Ama herhangi bir çalışma yok gozle görülür.Zaten altyapım iyi . Ben TürkNet'e geçebilir miyim bu uyarıyı verirken?
port yok derler geçemezsin diye bilirler arayıp sorsan daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tahattüt varsa geçme bence cayma bedeli çokk pahalı oluyor
1
geçeyim diyordum ama 120 tl kadar karşılıyor türk net tahminen benden 18*90=1620 tl isterler gibi geliyor

biz taahüt 27 ay yapmışlar ve 55 tl diya başladı şuan 90 tl istiyorlar indirim yapmadılar ki aniden fiyat yukarı çektiler daha 1.5 yıl var bitmesine
Adamlar kesik parmağa işemezler 1.5 yıl az bir süre değil cayma yapmasın diye veya cayarsa bedelini alalım diye yapmışlardır kesin boşuna kürek çekmezler.

Adamlar kesik parmağa işemezler 1.5 yıl az bir süre değil cayma yapmasın diye veya cayarsa bedelini alalım diye yapmışlardır kesin boşuna kürek çekmezler.
ttnet niye girdiysek ttnettik kötü diye vodofone geçtik o dahada kötü olunca tekrar buna geçtik eskisindende beter şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,256
Üyeler
188,062
Son üye
sümiş
Geri