Baihu
80+ Bronze
Dahası
Millenicom'da denediniz mi? Turknet'in hata verdiği yerde, orası gösterebiliyor.
Çalışma olduğu gerçek o zaman.denedim eror hata oluştu diyor onda. arka mahalle bir yer seçince sonuç veriyor
biz taahüt 27 ay yapmışlar ve 55 tl diya başladı şuan 90 tl istiyorlar indirim yapmadılar ki aniden fiyat yukarı çektiler daha 1.5 yıl var bitmesineTaahhüt'ün varsa paket değişikliği yapmayabilirler başka sağlayıcıya geçmek istersen de yapılan tüm indirimleri karşılığını alabilirler.
Tahattüt varsa geçme bence cayma bedeli çokk pahalı oluyor1 yıldır ttnet kullanıyoruz 80 tl 16 mhps internette paketlere bakar ken şuanki müşterilerine aynı tarife 67 tl yazıyor 1 yıl daha taahhüt var o tarifeye geçe bilirmiyim?
port yok derler geçemezsin diye bilirler arayıp sorsan daha iyi olurBende de aynı uyarıyi veriyor.Ama herhangi bir çalışma yok gozle görülür.Zaten altyapım iyi . Ben TürkNet'e geçebilir miyim bu uyarıyı verirken?
1Tahattüt varsa geçme bence cayma bedeli çokk pahalı oluyor
Adamlar kesik parmağa işemezler 1.5 yıl az bir süre değil cayma yapmasın diye veya cayarsa bedelini alalım diye yapmışlardır kesin boşuna kürek çekmezler.biz taahüt 27 ay yapmışlar ve 55 tl diya başladı şuan 90 tl istiyorlar indirim yapmadılar ki aniden fiyat yukarı çektiler daha 1.5 yıl var bitmesine
ttnet niye girdiysek ttnettik kötü diye vodofone geçtik o dahada kötü olunca tekrar buna geçtik eskisindende beter şuanAdamlar kesik parmağa işemezler 1.5 yıl az bir süre değil cayma yapmasın diye veya cayarsa bedelini alalım diye yapmışlardır kesin boşuna kürek çekmezler.
Türknete geç bitince bende ttnet'ten muzdariptim malesef.ttnet niye girdiysek ttnettik kötü diye vodofone geçtik o dahada kötü olunca tekrar buna geçtik eskisindende beter şuan