TTNET'den TurkNet'e gecis

mukose

80+
Reaksiyon skoru
0
Dostlar selamlar,
Turknet bulundugum bolgeye giga fiber getirdi henuz aktif degil ama yakinda aktif olacak, suan benim ttnetten aldigim hizi veriyorlar ve benim bahtsizligim ben de gecen hafta taahhut yeniledim ttnet ile :D sozlesmeyi fes edersem 950 TL gibi bir rakam odemem lazimmis ve turkneti aradim 2.5k'ya kadar biz karsiliyoruz gibi bisey dedi ve iptal icin bisey yapmaniza gerek yok biz surduruyoruz tum sureci dedi ve pazartesi arayacaklar beni tekrardan gecis icin. Daha once yapmis olan arkadaslar varsa eger buradaki gecis nasil oluyor? Surec nasil calisiyor?

Dostlar selamlar,
Turknet bulundugum bolgeye giga fiber getirdi henuz aktif degil ama yakinda aktif olacak, suan benim ttnetten aldigim hizi veriyorlar ve benim bahtsizligim ben de gecen hafta taahhut yeniledim ttnet ile :D sozlesmeyi fes edersem 950 TL gibi bir rakam odemem lazimmis ve turkneti aradim 2.5k'ya kadar biz karsiliyoruz gibi bisey dedi ve iptal icin bisey yapmaniza gerek yok biz surduruyoruz tum sureci dedi ve pazartesi arayacaklar beni tekrardan gecis icin. Daha once yapmis olan arkadaslar varsa eger buradaki gecis nasil oluyor? Surec nasil calisiyor?
Sözleşmenin bitmesine kaç ay kalmışken 950 tl istediler hocam

Vay be baya azmjş ben 4 5 bin lira hayal ediyordum taahütlü paketlere olan ön yargım azaldı.
Kaç mpslik pakete sözleşme yaptın hocam
Birxe gigafiber kendi mi geldi siz bişey yaptınız mı 3 haftadır uğraşıyorum altyapım ne VDSL var ne fiber boş port desen o da yok

Gecis 2 gun once tamamlandi ve surec soyle isledi;

• 9 Subat 2026 tarihinde gecis icin basvurdum. Kimlik onayı vs. sonrasında e-Devlet üzerinden sözleşmeyi imzaladım ve sonrasında geçiş süreci başladı. Ben baska biseyle ugrasmadim bana turknet online islemler menusu icin sifrem iletildi ve orada sadece aktivasyon adimlarini goruyordum, TTNET tarafinin gecisi yapmasini bekledim, internetim kesilmedi yani devam ediyordu ttnet tarafi
  • 11 Şubat sabah 10 gibi internetim gitti. Sonrasında Turknet online işlem menüsünde interneti kullanabilirsiniz diyordu, fakat henüz aktivasyon devam ediyordu diyordu (burada bir çeşit bug var galiba) ve online işlemlerde başka bir şey yapamıyorsunuz bu süreçte ya da telefonla da bağlanamıyorsunuz, aktif bir aktivasyon süreci olduğu için.
  • Twitter üzerinden ulaştım desteğe ve 1-2 saat sonra biri aradı ve bağlantı bilgilerimi gönderdi sms olarak. Sonrasında sorunsuz bağlandım ve şimdilik bir sorun yok. Soyledikleri hizlari veriyorlar hatta upload hizi TTNET'ten 7-8 mbs fazla
Bu süreçte ttnet iptali için uğraşmadım, modemi iade etmedim. Türknet tüm süreci yönetti, ben bir şeyle uğraşmadım.

Dostlar selamlar,

Sen yine 950 TL'yi Türk Telekom'a ödeyeceksin. Son gelen Türk Telekom faturasını Türknet'in uygulaması üzerinden göndereceksin, onlar tarifene aylık olarak yansıtıp faturadan düşecekler. İlk ay yüksek gelebilir ama sonraki ay düzelir.

Sen yine 950 TL'yi Türk Telekom'a ödeyeceksin. Son gelen Türk Telekom faturasını Türknet'in uygulaması üzerinden göndereceksin, onlar tarifene aylık olarak yansıtıp faturadan düşecekler. İlk ay yüksek gelebilir ama sonraki ay düzelir.
Evet onun bilgilendirmesini yaptilar bana fakat TTNET henuz faturayi kesmedi onu bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,836
Üyeler
188,837
Son üye
deidox
Geri