TT'ye Dava açılır mı?

Usta altyapın iyiyse sana hızlı net gelir arkadaşlarda 16 mbps veriyor türknet bende 100mbps ben geççem umarım sorun olmaz birde onla uğraşmak istemiyorum yaşadığım yer çok gelişmiş bir yer değil ama neden bana 100 veriyorlar anlamış değilim
taahhüt yapma sıkıntı çıkar yada tüm maddeleri oku tek tek üşenmeden ben yaptım 1 ay sonra döndüler sözlerinden dava açıcak parada yok .d

size 16 ya kadar demişlerdir.

taahhüt yapma sıkıntı çıkar yada tüm maddeleri oku tek tek üşenmeden ben yaptım 1 ay sonra döndüler sözlerinden dava açıcak parada yok .d
Aga 1 yıl sonra değişim zamanı gelicek ;( Aİle sorunları işte TTnete güveniyorlar bi tek. Birde Türk Telekomda biri babama diğer firmalar bizim altyapıyı kullanıyor demiş gerisini sen düşün

anlamadım ne dediğini

Evet? Çoğu kişiden öyle duydum. TTden daha hızlıymış.
o internet sağlayıcılarından memnun olanlarda var tamamen yaşadığın yere bağlı mahalleden bile fark ediyor uğraşmak istiyorsan uğraş ama taahhütname imzaladiysan uğraşma derim ben sabredip cikicaksin e torpilin varsa iş değişir

Aga 1 yıl sonra değişim zamanı gelicek ;( Aİle sorunları işte TTnete güveniyorlar bi tek. Birde Türk Telekomda biri babama diğer firmalar bizim altyapıyı kullanıyor demiş gerisini sen düşün
Doğru diğer firmalar türk telekomun alt yapısını kullanıyor

Ama bu cümle babamı ikna etmemi zorlaştırıcak. Neyse abimle hallederiz.
Usta de ki baba bizi dolandırıyorlar beni de örnek göster 90 tl ye 6 mbps yani 750 kilobayt alırken neden 85 TL'ye 100mbps yani 10+ mb almayayım ben geççem aga tt hiçbir zaman iyi değil zaten bir internette taahhüt ne kadar saçma babana deki bir ürün aldın beğenmedin geri iade etmek istesen adam almasa kızmaz mısın yok usta tt vodafone turkcell anca fazla paraya net verir

50 tane kağıt imzalıyorsunuz, büyük ihtimalle açsanız dahi bir sonuç elde edemezsiniz.

Geri