taahhüt yapma sıkıntı çıkar yada tüm maddeleri oku tek tek üşenmeden ben yaptım 1 ay sonra döndüler sözlerinden dava açıcak parada yok .dUsta altyapın iyiyse sana hızlı net gelir arkadaşlarda 16 mbps veriyor türknet bende 100mbps ben geççem umarım sorun olmaz birde onla uğraşmak istemiyorum yaşadığım yer çok gelişmiş bir yer değil ama neden bana 100 veriyorlar anlamış değilim
Yok direk kabul etmişsinizdir tabii şirketler uyanık olduğu için böyle bir madde eklemiş olabilirlerTahahütte nasıl bir madde var. Konuyu meraktan açtım. Tabi bu sinire indirme hızı dahil :d
Aga 1 yıl sonra değişim zamanı gelicek ;( Aİle sorunları işte TTnete güveniyorlar bi tek. Birde Türk Telekomda biri babama diğer firmalar bizim altyapıyı kullanıyor demiş gerisini sen düşüntaahhüt yapma sıkıntı çıkar yada tüm maddeleri oku tek tek üşenmeden ben yaptım 1 ay sonra döndüler sözlerinden dava açıcak parada yok .d
anlamadım ne dediğinitaahhüt yapma sıkıntı çıkar yada tüm maddeleri oku tek tek üşenmeden ben yaptım 1 ay sonra döndüler sözlerinden dava açıcak parada yok .d
o internet sağlayıcılarından memnun olanlarda var tamamen yaşadığın yere bağlı mahalleden bile fark ediyor uğraşmak istiyorsan uğraş ama taahhütname imzaladiysan uğraşma derim ben sabredip cikicaksin e torpilin varsa iş değişirEvet? Çoğu kişiden öyle duydum. TTden daha hızlıymış.
Doğru diğer firmalar türk telekomun alt yapısını kullanıyorAga 1 yıl sonra değişim zamanı gelicek ;( Aİle sorunları işte TTnete güveniyorlar bi tek. Birde Türk Telekomda biri babama diğer firmalar bizim altyapıyı kullanıyor demiş gerisini sen düşün
brom zaten öyle yalan değil birkaç firma hariç aynı altyapıyı kullaniyorlarAga 1 yıl sonra değişim zamanı gelicek ;( Aİle sorunları işte TTnete güveniyorlar bi tek. Birde Türk Telekomda biri babama diğer firmalar bizim altyapıyı kullanıyor demiş gerisini sen düşün
Usta de ki baba bizi dolandırıyorlar beni de örnek göster 90 tl ye 6 mbps yani 750 kilobayt alırken neden 85 TL'ye 100mbps yani 10+ mb almayayım ben geççem aga tt hiçbir zaman iyi değil zaten bir internette taahhüt ne kadar saçma babana deki bir ürün aldın beğenmedin geri iade etmek istesen adam almasa kızmaz mısın yok usta tt vodafone turkcell anca fazla paraya net verirAma bu cümle babamı ikna etmemi zorlaştırıcak. Neyse abimle hallederiz.