Neler Yeni

Türk Telekom İnternette Sıkıntı yok!!

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
TT' nin hizmetleri bir işe yarıyor mu ya? 5 yıllık deneyimimde 1 veya 2 kere aradım durum daha kötü olunca kendim çözdüm sorunlarımı.
Efendim bağlantınızla ilgili ile ilgili bir sorun bizim alakımız yok

Ağızlarına dışkılayasım geliyor içimdem acayip sövüyorum şu an sadece düşünmem sinirlenmeme yetti.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Altyapıyı elimizle kuruyoruz sanki tt tekel olmuş ama altyapısı da berbat ötesi.
altyapını etkileyen iş şu. senin müteahhitin gider dandik bir telefon kablosu çeker. telekom uğraşmaz. yan sokakta fiber vardır. telekom der. aman işte fiber talebi var ama adamın hattı normal telefon kablosu. uğraşmaz. senin müteahhitin zamanında elektrik hatları çekilirken duvar içinden fiberoptik kabloyu da çektirseydi o zaman telekom binaya kadar getirirdi koyardı. yan binada adsl var bende vdsl2. adama altyapı kurmuyorlar niye ? e kablolar falan dandik şu bu.

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
Gençler evt sizin bölgenizdeki şehirindeki yerde sıkıntı olabilir ama alt yapı sorununuz var sizin reziilik falan yok ortada 3 yıldır kullanıyorum memnunum alt yapı sorunu ortada rezillik yok
alt yapımız iyi yaklaşık bir 6 7 sene ttnet kullandık o arada turktelekom ile birleştiler önceden bir şikayetimiz yoktu ama düşük hız habersiz fiyat artırımı 25mbps likk interneti 16 ya çekip fiyatı artırmışlardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

su an sizin yaptıgınız reziilik markayı kötüye cıkarıyorsunuz
kötü zatenn

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Rezillik var yok diye sınıflandırma çabası neden? Her firmada olduğu gibi bu firmanın da memnun ve memnun olmayan kullancıları var. Yorum yapan herkesin eleştrisi öznel zaten. Bu kadar zorlamaya gerek yok. Memnun olmayan insanlara gidip senin altyapın kötü bu yüzden demeyi doğru bulmuyorum.

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
alt yapımız iyi yaklaşık bir 6 7 sene ttnet kullandık o arada turktelekom ile birleştiler önceden bir şikayetimiz yoktu ama düşük hız habersiz fiyat artırımı 25mbps likk interneti 16 ya çekip fiyatı artırmışlardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

kötü zatenn
bak dogrudur ben yalan demiyorum bazı sıkıntıları var ama benim tek dedğim 3 yıldır türk telekom kullanıyorum memnunum bu kadar bunu demek istiyorum ben.

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
bende memnundum 2 sene oncesine kadar
bak ben illa memnun ol demiyorum bana göre iyi bir internet sağlayıcısı diyorum senin dediklerine saygı duyuyorum ben

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
TT' nin hizmetleri bir işe yarıyor mu ya? 5 yıllık deneyimimde 1 veya 2 kere aradım durum daha kötü olunca kendim çözdüm sorunlarımı.
yarıyor. karantinada bizim altyapı komple çöktü. bak temelli çöktü. 4 bina, 80-90 daire internetsiz kaldı. bende genel müdürlüğün numarası var. aradım söyledim. müşteri hizmetlerine de söyledim aynı. ertesi gün sabah saatlerinde 4 kişi geldiler. 80-90 dairedeki ve 4 binadaki tüm tt abonelerinin kapılarını çaldılar. hızlarını online işlemlerden düşürmelerini istediler. düşürdük. internet geldi. 3 gün sonra da geldiler güçlendirici cihazlar taktılar. 3 hafta sonra da arkalardaki sokağa fttc fiber kutusu koydular. bunlar sayesinde altyapı desteği 65mbps'den 87'e çıktı.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Bİ DİNLER MİSİNİZ ?

Bakın, konuyu uzatmaya gerek yok. Her Firmanın Bir Açığı, Bir Kötü Yanı Vardır. Memnun Müşterisi Vardır, Memnun olmayan müşterisi vardır. Burada Altyapı vb. şeyleri işin içine dahil etmeden konuşuyorum. Herkes Para verdiği şeyi över. Bir Türk para verdiyse o şeyi ölene kadar övebilir. Ve biz de bu internete gereğinden fazla para veriyoruz. bu kesin.
Herkes Deneye deneye altyapısına ve mevcut hattında en iyi hizmeti veren İss'yi seçer. ben deneye deneye buldum. Benim bölgemde en iyi hizmeti veren türk telekom'du. VE BEN BU İNTERNETE PARA VERDİĞİM İÇİN ÖVÜYORUM. Lütfen artık daha fazla tartışmayın. Sevilen var sevilmeyen var.
Sorunu olan var olmayan yok. her firmanın illa bir sorunu var.
Kısacası daha fazla uzatmayın.
Altyapınızdaki en iyi hizmeti veren sağlayıcı ne ise sizin için de benim için de en iyi servis sağlayıcı o'dur
Nokta.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Eskiden yoktu şuan ciddi derece ping sorunları ve vaad ettikleri hızı alamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
arda
Gençler evt sizin bölgenizdeki şehirindeki yerde sıkıntı olabilir ama alt yapı sorununuz var sizin reziilik falan yok ortada 3 yıldır kullanıyorum memnunum alt yapı sorunu ortada rezillik yok
bende memnunum hatta bir ara 70 mbps yi 140 yaptılar sizle ilgili yada taifenizle ilgili problem var

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,750
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam