Neler Yeni

Yardım Türknet kullanmalımıyım?

Lucitrash

80+
Katılım
6 Nisan 2020
Mesajlar
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kasım Yılmaz
Altyapın yoksa hizmetleri çok kötü 1 aya anca olur ama hızı iyi kablonet öneririm
 

StimBlack

80+
Katılım
29 Mart 2020
Mesajlar
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan Özdil
@yusufakyurek güzel kardeşim benim Önceki internetim TTNET ti 13mbps alıyordum aynı ev aynı modem TurkNet e geçince mi altyapım 3mbps download a kadar düştü?
 
Katılım
29 Mart 2020
Mesajlar
45
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yavuz Selim Öztürk
Kardeşim bende senin gibi en başta baya araştırdım turknet hakkinda olumsuz yorumlarda vardı iyi yorumlarda bence o fiyata göre alicagin hız gerçekten iyi bende başvuru falan herşeyi tamamladım sadece ekibin evime gelmesini bekliyorum istersen hız konusunda falan test yapıp sana geri dönüş yapabilirim ? eğer basvurucaksanda yardımcı olabilirim
 
Katılım
29 Mart 2020
Mesajlar
45
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yavuz Selim Öztürk
Kablonet iyi diyenler turkneti kotuluyorlar ama benim kuzenimin internette kablonet çocuk pubg bile oynayamiyor MS çok yüksek oluyo evde 3 kişi falan baglanmalarina rağmen net çöküyor resmen
 

RevDeisDou

80+ Titanium
Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
44,356
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,167
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ya zaten taahhüt yok. Dene beğenirsen kullan.
 

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Katılım
6 Nisan 2020
Mesajlar
22,190
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,511
İsim
Batuhan ege
Çok şikayet oluyorlar müşteri hizmetleri kötü diyorlar
 

JustTie

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
171
TürkNet, para odaklı değil tamamen müşteri memnuniyeti odaklı bir firmadır. Fakat, TürkNet kullanan internet aboneleri ile Türk Telekom'u kullanan internet aboneleri kıyaslandığında, arada çok devasa bir rakam farkı var. Bu sebeple, TürkNet'in geliri, maddi durumu ile Türk Telekom ve diğer İnternet Servis Sağlayıcıları kesinlikle kıyaslanamayacak kadar düşük. TürkNet, kendi aktif altyapısı dahilinde abonelerine Download ve Upload limiti olmadan hem ADSL hemde VDSL ve Fiber hatlarında interneti uygun fiyata sunabiliyor. Emin olun şuan bu kadar esneklik sağlayan ülkemizde başka hiçbir İnternet Servis Sağlayıcısı bulamazsınız çünkü yok. Bu sebeple, iyi yada kötü farketmeksizin ben yinede TürkNet'i tercih etmenizi öneriyorum. Peki neden? TürkNet kullanıpta elbette TürkNet'ten şikayetçi olan ve yavaş hız aldıklarını söyleyenler mevcuttur. Bunun sorumlusu TürkNet değil, çoğu zaman Türk Telekom'dan kaynaklıdır. Çünkü, TürkNet'in kendi altyapısı ülkemizde Türk Telekom kadar yaygın durumda değil. Bu sebeple, çoğu TürkNet kullanıcısı hala Türk Telekom'un altyapısı üzerinden TürkNet ile hizmet alıyor. Bu sebeple, TürkNet'in daha erken ve hızlı bir şekilde ülkemizde altyapı yelpazesini genişletebilmesi için, maddi anlamda TürkNet'i desteklemeliyiz ve eğer sorun yaşıyorsakta, TürkNet'ten vazgeçmemeli ve sorun çözülene kadar TürkNet'e destek kaydı açmanızı öneriyorum.
Bazı kullanıcılar TürkNet'i sırf telefonla sesli müşteri hizmetleri olmadığından, sevmiyor. Ancak, bununda mantıklı bir açıklaması var. TürkNet, size uygun fiyatlı ve hızlı internet sunabilmek için daha az işçi çalıştırarak, maliyetten kısmakta. Bu sayede az da olsa kâr elde edebiliyor ki, TürkNet kendi altyapısını yaygınlaştırabilmesi için çok daha fazla kâr elde etmesi gerekiyor.

Uzun lafın kısası; TürkNet, ülkemizdeki internette olumlu yeni bir devrim yaratma çabasındadır. Onların başarılı olması ise, bize bağlıdır. Unutmayın. ;)
 
Son düzenleme:
Top Bottom