tuf 3070 ani ısınma sorunu

Rally

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
156
TUF ekran kartına sahibim oyunlarda 60 70 arası sıcaklık üretiyor ama arada 83 derecelere cıkıyor ardından fanlar yüksek devirde calısıp 65 derecelere indiriyor acaba bu ani ısınma problemi nedendir

Ne zamandan beri kullanılıyor kart? Bakım ihtiyacı gelmiş olabilir.

NVIDIA GeForce RTX 3070 grafik kartının çok ısındığı biliniyor ve bazı kullanıcılar ağır yük altında yüksek sıcaklıklar bildiriyor. Bu, yüksek performanslı grafik kartları için alışılmadık bir durum değildir ve bilgisayarınızın kasasında uygun soğutma ve havalandırma ile çözülebilir. Isı çıkışını azaltmak için özel bir fan eğrisi kullanmayı veya GPU'ya düşük voltaj vermeyi de deneyebilirsiniz. Ek olarak, kasanızın iyi havalandırıldığından ve grafik kartının düzgün şekilde oturduğundan ve soğutma çözümüyle iyi temas ettiğinden emin olun.

Woltaj'ı düşürdüm ama degişiklik olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

NVIDIA GeForce RTX 3070 grafik kartının çok ısındığı biliniyor ve bazı kullanıcılar ağır yük altında yüksek sıcaklıklar bildiriyor. Bu, yüksek performanslı grafik kartları için alışılmadık bir durum değildir ve bilgisayarınızın kasasında uygun soğutma ve havalandırma ile çözülebilir. Isı çıkışını azaltmak için özel bir fan eğrisi kullanmayı veya GPU'ya düşük voltaj vermeyi de deneyebilirsiniz. Ek olarak, kasanızın iyi havalandırıldığından ve grafik kartının düzgün şekilde oturduğundan ve soğutma çözümüyle iyi temas ettiğinden emin olun.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ona Yapacak bir şey Bilmiyorum Benimkide Çok Isınıyor Rdr2 91 Derecede Oynuyorum Sıkıntı Yapma Bence

2. elde 3070 tuf almıştım inanılmaz derecede şaşırdım. Furmark açıyorum 5. saniyeden sonra 30 dan 80'e fırlıyordu aldığım yere götürdüm kişinin bilgisayarında 60 derece sabit ilerliyordu. Daha önce bir kere gördüm bunu demişti o da 3060ti tuf demişti. Yani tuflarda olabiliyor bunu çıkarttım bu olaydan ve iade ettim. Suprimx aldım sorunsuz kullanıyorum sistemimden kaynaklı olmadığını anlayınca rahatlamıştım.

Garantiden termal ped ve macunu degiştirticem artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,699
Üyeler
183,786
Son üye
Knight214
Geri