Neler Yeni

TUF M3 Aura için Hbden mousepad önerisi

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,001
İsim
Kadir Efe Ulusoy
Bütçe
450
Hepsiburadadan m3 aura için (mouse pad seçiyor)
https://app.hb.biz/FScIX3IxBi27 bunu aldım ama çok takılıyor hangi mousepadi önerirsiniz(hbden olma amacı kupon kullanmak)
Rgb olsun/olmasın önemi yok

Son düzenleme:

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Mert ash
throne mousepadler arada bir bir alana ikinci bedava kampanyasıyla satılıyor 80x30 90x40 seçenekleri vardı şuan kullanıyorum güzel mousepad takılma falan yok o kampanyayı bekleyebilirsin

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,001
İsim
Kadir Efe Ulusoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
throne mousepadler arada bir bir alana ikinci bedava kampanyasıyla satılıyor 80x30 90x40 seçenekleri vardı şuan kullanıyorum güzel mousepad takılma falan yok o kampanyayı bekleyebilirsin
Vodafone kampanyasından router alıcam onun yanında şimdi alacam sert yüzey olsun bu attığım gibi olmasın yağ gibi kaysın

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Mert ash
Vodafone kampanyasından router alıcam onun yanında şimdi alacam sert yüzey olsun bu attığım gibi olmasın yağ gibi kaysın
genel olarak kaygan yapısı olan bir mouse pad şuan bende throne kojiro var öncesinde lamzu energon, blade y, blade x, cosmic glass, sprit of aim, w64, longteng,qck aklına gelebilecek her mousepadi kullandım bu mousepad onlar kadar kaliteli olmasa da kayganlığı ve kalitesi iyi bir mousepad stoğa düşerse al hemen ya da hepsiburadadan klasse pro alabilirsin onu beklemek istemiyorsan

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,001
İsim
Kadir Efe Ulusoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
genel olarak kaygan yapısı olan bir mouse pad şuan bende throne kojiro var öncesinde lamzu energon, blade y, blade x, cosmic glass, sprit of aim, w64, longteng,qck aklına gelebilecek her mousepadi kullandım bu mousepad onlar kadar kaliteli olmasa da kayganlığı ve kalitesi iyi bir mousepad stoğa düşerse al hemen ya da hepsiburadadan klasse pro alabilirsin onu beklemek istemiyorsan
Hangi malzeme türü alınmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

450ye kadar hatta gerekirse 500e çıkarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,103
Üyeler
168,733
Son üye
infiniti
Top Bottom