TÜİK ANKET MESAJI PARA TEHDİTİ

Mesela yurt dışına çıkacağım ben hatlar kapalı olacak e haliyle cevap vermem mümkün değil öyle saçma şey olur mu

Öncelikle selamlar bugün bana bir mesaj geldi TÜİK ten gelen mesaj şöyle:
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ülkenin ihtiyaç duyduğu alanlarda, veri ve bilgilerin derlenmesini, gerekli
istatistiklerin üretilmesini, yayımlanmasını ve dağıtımını yapmaktadır. TÜİK bireylerden, hanelerden, işyerlerinden
araştırmalar ve sayımlar yoluyla veri toplamaktadır. Bu çalışmalardan “Zaman Kullanım Araştırması” kapsamında
cevaplayıcı olarak seçilmiş bulunmaktasınız.
Çalışma kapsamında, personelimiz hanenizi ziyaret ederek yüz yüze görüşme yöntemiyle ya da hanenizi Alo 124
TÜİK Çağrı Merkezi veya diğer kurumsal hatlarımızdan arayarak anket uygulayacaktır.
Sizlerden alınan bilgiler yalnızca istatistiki çalışmalarda kullanılmak amacıyla derlenmektedir. Bu bilgilerin
gizliliği, 5429 sayılı Türkiye İstatistik Kanunu ile teminat altına alınmıştır. Kanun uyarınca, bu bilgiler idari, adli ve
askeri hiçbir organ, makam, merci veya kişiye verilemez, istatistik amacı dışında kullanılamaz. 5429 sayılı Türkiye
İstatistik Kanununun 54. maddesi uyarınca, istenilen bilgilerin belirlenen şekilde, zamanında, eksiksiz ve doğru bir
biçimde verilmemesi durumunda 2025 yılı için 15.134 (onbeşbinyüzotuzdört) TL idari para cezası uygulanmaktadır.
İdari para cezası ve diğer cezaların uygulanması, istatistiki birimin bilgi verme yükümlülüğünü ortadan
kaldırmamaktadır.
Çalışma ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için aşağıda iletişim bilgileri yer alan Bölge Müdürlüğümüz yetkililerine
ulaşabilir veya “www.tuik.gov.tr” adresinin alt kısmında yer alan “Cevaplayıcı Bilgilendirme” bölümünü ziyaret
edebilirsiniz.
Çalışma kapsamında vereceğiniz bilgiler ve ilginiz için teşekkür eder, saygılar sunarız.

Ben ne ankete katılmak istiyorum nede yüz yüze görüşmek istiyorum kişisel verilerini ne yapacaklar birde para cezası var ne kadar saçma bir şey ya bu bilgili arkadaşlar var ise yardım edebilir mi
Bu ne olum böyle bir şey mi vardı :kekw: o.O2

Bu ne olum böyle bir şey mi vardı :kekw: o.O2

Böyle bir şey var 2005 yılından beri araştırdım bugün de geldiler bazı sorular sordualr sosyal medya kullanıyormusunuz vesair birde kitapçık verdiler yaptıgın gün içi işlerini nerelerde zaman geçirdiğini 10 dk dan bir yazman için

Böyle bir şey var 2005 yılından beri araştırdım bugün de geldiler bazı sorular sordualr sosyal medya kullanıyormusunuz vesair birde kitapçık verdiler yaptıgın gün içi işlerini nerelerde zaman geçirdiğini 10 dk dan bir yazman için
Boş boş işlerle uğraşacağınıza gidin doğru düzgün enflasyon hesaplayın deseydin hocam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,137
Üyeler
184,737
Son üye
Killhoray
Geri