Realhas the Great
80+ Gold
Sanki babasının malı gibi sürekli millete comnet öneren malum üye anlık:
Bende sormuştım ama kimse cevap vermedi mrk ettim bende@mertkuskapan hocam bu tarz durum bizlere ne gibi zarar verir bilgi verirmisin.
klasik bilgileriniz gitti diye biliyorum kimlik adres vsBende sormuştım ama kimse cevap vermedi mrk ettim bende
böyle veritabanlarını sql de nasıl tabloya çeviriyoruz şöyle güzelce anlatan bir video var mıGithubda SQL dosyası var direk
GitHub - comnetLeak/AS61135-COMNET-DSL: AS61135 COMNET DSL Leak 2023
AS61135 COMNET DSL Leak 2023. Contribute to comnetLeak/AS61135-COMNET-DSL development by creating an account on GitHub.github.com
@mertkuskapan hocam bu tarz durum bizlere ne gibi zarar verir bilgi verirmisin.
Leak forumlarından birin de comnet müşterilerinin bilgileri sızdırılmış
Müşterisi olan yada olmayan herkes https://sikayet.kvkk.gov.tr üstünden şikayet edebilir.
Alıntıyı görüntüleaçıklamaya bak asdasd
Benimde içinde dahil olduğum bilinen tam 4721+2572 hesap verileri sızdırılmışbulut yazı yazmayı bile bilmiyorsun "bir kaç" ne olum hahahaha A1 Türkçe. Adamlar yine dönüp, dönüp kendini övmüş sadece. Tam bir düdük makarnası bu firma ya.
G.oBenimde içinde dahil olduğum bilinen tam 4721+2572 hesap verileri sızdırılmış
Mernis datası dışında ilgi çekici gelmiyorGithubda SQL dosyası var direk
GitHub - comnetLeak/AS61135-COMNET-DSL: AS61135 COMNET DSL Leak 2023
AS61135 COMNET DSL Leak 2023. Contribute to comnetLeak/AS61135-COMNET-DSL development by creating an account on GitHub.github.com