🔥 TÜİK Aralık ayı enflasyonu açıklandı! Memur ve emekliye zam!

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,377
TÜİK, aralık ayı enflasyon verilerini açıkladı. Enflasyon aralıkta yüzde 1,18 arttı, 2022'nin tamamında yüzde 64,27 olarak gerçekleşti. Bu verinin açıklanmasıyla memur ve emeklilerin alacağı zam oranı da belli oldu.

MEMURA YÜZDE 16,47 ZAM​

Enflasyon verileri sonrası memur ve memur emeklileri ocakta toplam yüzde 16,47 zam almaya hak kazandı. SSK ve Bağ-Kur emeklileri ise yüzde 15,40 zam alacak.

REFAH PAYININ AÇIKLANMASI BEKLENİYOR​

Milyonlarca insanın gözü şimdi ise refah payına çevrilmiş durumda. Memur ve emekli maaşlar, belirlenen zam oranının üzerine eklenecek refah payı ile son halini alacak.

ERDOĞAN, "ZENGİNLİĞİMİZİ HER KESİME YANSITMAKTA KARARLIYIZ" DEMİŞTİ​

KAYNAK

7657685.jpg

Bu sadece enflasyon farkı için gelecek zam bu oranla seçimi kazanamayacağını biliyordur bence ek zam %99 gelecektir totalde memur zammının %40 altında olmayacaını düşünüyorum

TÜİK, aralık ayı enflasyon verilerini açıkladı. Enflasyon aralıkta yüzde 1,18 arttı, 2022'nin tamamında yüzde 64,27 olarak gerçekleşti. Bu verinin açıklanmasıyla memur ve emeklilerin alacağı zam oranı da belli oldu.

MEMURA YÜZDE 16,47 ZAM​

Enflasyon verileri sonrası memur ve memur emeklileri ocakta toplam yüzde 16,47 zam almaya hak kazandı. SSK ve Bağ-Kur emeklileri ise yüzde 15,40 zam alacak.

REFAH PAYININ AÇIKLANMASI BEKLENİYOR​

Milyonlarca insanın gözü şimdi ise refah payına çevrilmiş durumda. Memur ve emekli maaşlar, belirlenen zam oranının üzerine eklenecek refah payı ile son halini alacak.

ERDOĞAN, "ZENGİNLİĞİMİZİ HER KESİME YANSITMAKTA KARARLIYIZ" DEMİŞTİ​

KAYNAK

Alıntıyı görüntüle
bi memur olarak konuşuyorum ve lanet okuyorum, şuan 8500tl maaş alıyorum ne yemek parası ne yol parası var, asgari ücretle aynı ücrete yaklaştırıyorlar iyice, 2015 de asgari ücret 1000 tl iken memur maaşı 2500 tl idi bu gidişle açlıktan ölücez

Kesinlikle iyileştirme bekliyorum. Memur ile asgarî ücret esitlendi. Yüzde 30 civarı en azından bekliyorum.

Yemeyin bizi be zaten bir bizi yiyorsunuz birde paraları

Açıklanacak olan refah payı ne zaman açıklanacak acaba. Gün için demi ileriki tarihlerdemi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,317
Üyeler
183,556
Son üye
Mambo62
Geri