Tüketici hakem heyet hakkında bilgi

Hydra*

80+
Reaksiyon skoru
23
Merhabalar bir firmadan koltuk takımı aldık geldiğinde deformeli ve sıkıntılıydı 3 ay uğraştık ve mağaza ile anlaşarwk değişim talep ettik ve onaylandı değiştirdiler şimdi aynı sorunlarımız tekrar oldu ve bu sefer ilgilenmyecekler gibi hiç tüketici hakem heyetine başvurmadım bunun hakkında bilgi verebilirmisiniz , para ödeyecekmiyiz dava açarken Yada kaybedersek bir sıkıntı olurmu ?

tekrar basvuru yapın ilgili firmaya ücret iadesi isteyin aynı sorun yasadıgınızı belirtip kurumsal büyük bir firmaysa mail yoluyla yasadığınız sorunu iletin ki elinizde kanıt olarak bulunsun. Size olumsuz dönüş yaparlarsa e devletten basvurunuzu yapın gerekli sikayeti chatgpt yardımıyla da yapabilirsiniz burada önemli olan yaşadoğınız sorunu deformeleri fotoğraflayıp faturayla beraber pdf formatında sikayetinize eklemek olacak. Karar olumlu çıkınca kendilerine bildirin. Eğer ücret iadesi yine de yapılmaz ise avukat yardımıyla icraya vermeniz gerekir

tekrar basvuru yapın ilgili firmaya ücret iadesi isteyin aynı sorun yasadıgınızı belirtip kurumsal büyük bir firmaysa mail yoluyla yasadığınız sorunu iletin ki elinizde kanıt olarak bulunsun. Size olumsuz dönüş yaparlarsa e devletten basvurunuzu yapın gerekli sikayeti chatgpt yardımıyla da yapabilirsiniz burada önemli olan yaşadoğınız sorunu deformeleri fotoğraflayıp faturayla beraber pdf formatında sikayetinize eklemek olacak. Karar olumlu çıkınca kendilerine bildirin. Eğer ücret iadesi yine de yapılmaz ise avukat yardımıyla icraya vermeniz gerekir
Bize satış yapan kişiyle görüştüm heyeti kaybedilirse 5-10k svukat ücreti ödenir denildi bu doğrumu kaybedersek ücret mi ödeyeceğiz( kaybedeceğimizi asla düşnmüyorum ama bir ihtimal olarak düşünüyorum )

Geri