Neler Yeni

Tüketici Hakem Heyeti kararı sonrası ücret iadesi ne zaman alınır?

Burak SR

80+
Merhaba arkadaşlar 3 ay önce yaptığım THH başvurum lehime sonuçlandı eve tebligat daha gelmedi ücret iadesi ne zaman başvurmalıyım?
Eve tebligat gelmesinden sonra 15 gün beklemeli miyim?
karar itiraz edilse dönme duruma nedir?

Son düzenleme:

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
lappelduvide

Burak SR

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aksi halde biz itiraz edeceğiz deyip gözünü korkutup süreyi uzattıkça uzatıyorlar 15 günden sonra süre çoktan dolmuş oluyor emin ol bunu takip etmiyorlardır diye düşünüyorum :D
Büyük firma olduğu için böyle saçma işlerle uğraşacaklarını sanmıyorum.

ChristianSerratos

80+ Silver
bu dmarket csgo pazarı olanmı

Zexius

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar 3 ay önce yaptığım THH başvurum lehime sonuçlandı eve tebligat daha gelmedi ücret iadesi ne zaman başvurmalıyım?
Eve tebligat gelmesinden sonra 15 gün beklemeliyim?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Karara itiraz etmeye genel olarak bir tarafları yemez hocam 15 günlük süreyi bekleme sen arayıp belgelerinin olduğunu belirterek sıkıştırmaya başla karar çıkmış bu saatten sonra beklemek bitti icraate geçme vakti geldi

Zexius

80+ Bronze
Eve tebligat gelmesinden sonra 15 gün beklemeliyim?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hakem heyetinin verdiği karar mahkeme kararıyla eş değerdir hakem heyeti kararı çok güçlü bir karar olduğu için mahkemeye taşımak isterlerse yine kaybedeceklerini bildikleri için tek yapacakları şey yokuşa sürmek olabilir

Burak SR

80+
Karara itiraz etmeye genel olarak bir tarafları yemez hocam 15 günlük süreyi bekleme sen arayıp belgelerinin olduğunu belirterek sıkıştırmaya başla karar çıkmış bu saatten sonra beklemek bitti icraate geçme vakti geldi
İcra ile uğraşmadan çözüleceğini düşünüyorum mebla düşük zaten ama hakkım var tabii önerin için teşekkürler.

Zexius

80+ Bronze
Benimde cayma hakkı olan telefonun iadesini incehesap firması kabul etmedi hakem heyetlik olduk onunla uğraşıyorum inşallah benimki 1 2 aya karar çıkarda en kısa sürede paramı alırım bunun haricinde pazartesi günü firmayla uzlaşmak için tekrar görüşme sağlayacağım araya bayram girincede benim için sıkıntı oldu umarım sizinde sorununuz en kısa süre içinde çözülür
İcra ile uğraşmadan çözüleceğini düşünüyorum mebla düşük zaten ama hakkım var tabii önerin için teşekkürler.

Burak SR

80+
Benimde cayma hakkı olan telefonun iadesini incehesap firması kabul etmedi hakem heyetlik olduk onunla uğraşıyorum inşallah benimki 1 2 aya karar çıkarda en kısa sürede paramı alırım bunun haricinde pazartesi günü firmayla uzlaşmak için tekrar görüşme sağlayacağım araya bayram girincede benim için sıkıntı oldu umarım sizinde sorununuz en kısa süre içinde çözülür
Umarım lehinize sonuçlanır.

Top Bottom