tarafların 15 gün itiraz süresi var bence o sürenin dolmasını bekle ve öyle iletişime geç karşı taraflaMerhaba arkadaşlar 3 ay önce yaptığım THH başvurum lehime sonuçlandı eve tebligat daha gelmedi ücret iadesi ne zaman başvurmalıyım?
Eve tebligat gelmesinden sonra 15 gün beklemeliyim?
karar itiraz edilse dönme duruma nedir?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
aksi halde biz itiraz edeceğiz deyip gözünü korkutup süreyi uzattıkça uzatıyorlar 15 günden sonra süre çoktan dolmuş oluyor emin ol bunu takip etmiyorlardır diye düşünüyorumAnladım o şekil yol izleyebilirim.
Büyük firma olduğu için böyle saçma işlerle uğraşacaklarını sanmıyorum.aksi halde biz itiraz edeceğiz deyip gözünü korkutup süreyi uzattıkça uzatıyorlar 15 günden sonra süre çoktan dolmuş oluyor emin ol bunu takip etmiyorlardır diye düşünüyorum
Karara itiraz etmeye genel olarak bir tarafları yemez hocam 15 günlük süreyi bekleme sen arayıp belgelerinin olduğunu belirterek sıkıştırmaya başla karar çıkmış bu saatten sonra beklemek bitti icraate geçme vakti geldiMerhaba arkadaşlar 3 ay önce yaptığım THH başvurum lehime sonuçlandı eve tebligat daha gelmedi ücret iadesi ne zaman başvurmalıyım?
Hakem heyetinin verdiği karar mahkeme kararıyla eş değerdir hakem heyeti kararı çok güçlü bir karar olduğu için mahkemeye taşımak isterlerse yine kaybedeceklerini bildikleri için tek yapacakları şey yokuşa sürmek olabilirMerhaba arkadaşlar 3 ay önce yaptığım THH başvurum lehime sonuçlandı eve tebligat daha gelmedi ücret iadesi ne zaman başvurmalıyım?
İcra ile uğraşmadan çözüleceğini düşünüyorum mebla düşük zaten ama hakkım var tabii önerin için teşekkürler.Karara itiraz etmeye genel olarak bir tarafları yemez hocam 15 günlük süreyi bekleme sen arayıp belgelerinin olduğunu belirterek sıkıştırmaya başla karar çıkmış bu saatten sonra beklemek bitti icraate geçme vakti geldi
İcra ile uğraşmadan çözüleceğini düşünüyorum mebla düşük zaten ama hakkım var tabii önerin için teşekkürler.
Umarım lehinize sonuçlanır.Benimde cayma hakkı olan telefonun iadesini incehesap firması kabul etmedi hakem heyetlik olduk onunla uğraşıyorum inşallah benimki 1 2 aya karar çıkarda en kısa sürede paramı alırım bunun haricinde pazartesi günü firmayla uzlaşmak için tekrar görüşme sağlayacağım araya bayram girincede benim için sıkıntı oldu umarım sizinde sorununuz en kısa süre içinde çözülür
masumluğun bağırttı kanzibu dmarket csgo pazarı olanmı