Tüketici Hakem Heyeti

Reaksiyon skoru
19
Arkadaşlar ben Playstation 4'ümü yetkili servis aracılığıyla garantiye yolladım.Ürünü de Teknosa'dan satın almıştım.2 ay geçtiği için yenisi ile değişimini talep ettim.Fakat şikayetçi olduğum taraf Teknosa olarak gözüküyor ama ben Teknosa üzerinden garantiye yollamadım , sadece satın aldığım yer orasıydı.Tüketici Hakem Heyetinde bulunan görevli satın aldığınız yeri şikayetçi kısmını yazmanız gerekir dedi yine de.Acaba bu işlem doğru mu ? Ben ilk Sony Eurasia'yı yazdım o olmaz Teknosa'yı yazman gerekir dedi.

Not : Sony Eurasia Garantili cihazım.

Anladığım kadarıyla Sony Teknik servisine götürmüşşün değil mi?

Anladığım kadarıyla Sony Teknik servisine götürmüşşün değil mi?

Evet Sony Yetkili Servisine götürdüm.Onlarda cihazı Sony Eurasia'ya yolladı.Teknosa kapalı olduğu için teknik servise yönlendirdi Teknosa Müşteri Hizmetleri.Ama garantiye giden yer aynı.

Evet Sony Yetkili Servisine götürdüm.Onlarda cihazı Sony Eurasia'ya yolladı.Teknosa kapalı olduğu için teknik servise yönlendirdi Teknosa Müşteri Hizmetleri.Ama garantiye giden yer aynı.
Direk Sony Eurasia yazmak yerine "SONY" yazsaydınız olmazmıydı?

Direk Sony Eurasia yazmak yerine "SONY" yazsaydınız olmazmıydı?

Cihazım Sony ''EURASIA'' garantili olduğu için öyle yazdım.Sony Yetkili serviside garantisiz cihazlara bakıyor.Net olmalı ifadeler.

Hakem heyetindeki kişinin dediği doğru. Şikayet edilen Sony değil Teknosa olacak. Sony’nin sorumluluğu Teknosa ile aralarındaki iç ilişkiyle alakalı.

Hakem heyetindeki kişinin dediği doğru. Şikayet edilen Sony değil Teknosa olacak. Sony’nin sorumluluğu Teknosa ile aralarındaki iç ilişkiyle alakalı.

Yanıtınız için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olan oldu artık. Bekleyeceksin.

Başvuruyu yeni yaptım güncelleme şansım var bilgileri.Zaman kaybetmemek için yardım istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,581
Üyeler
190,059
Son üye
haiseflex
Geri