Tüketici Hakem Heyetine Başvuru

kuxa

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar 4 Aralık 2020'de Vatandan Asus Dual Rx5700xt almıştım ve kartta coil whine vardı bende Asus'un SMS INFOCOMM adlı servisine götürüp değişim talep etmiştim onlarda değişim yapmamıştı,şimdi tüketici hakem heyetine başvuru yapacağım değişim için başvuru yaparken şikayet edilen firma bilgileri kısmında firma ünvanı ve adres istiyor ben buraya Asus mu yazacağım Vatan mı SMS INFOCOMM mu?

Arkadaşlar 4 Aralık 2020'de Vatandan Asus Dual Rx5700xt almıştım ve kartta coil whine vardı bende Asus'un SMS INFOCOMM adlı servisine götürüp değişim talep etmiştim onlarda değişim yapmamıştı,şimdi tüketici hakem heyetine başvuru yapacağım değişim için başvuru yaparken şikayet edilen firma bilgileri kısmında firma ünvanı ve adres istiyor ben buraya Asus mu yazacağım Vatan mı SMS INFOCOMM mu?
valla onu bilmemde bende rx580 almıştım çip arızası çıktı iade de etmediler değişimde yapmadılar 1400e aldım kart oldu 3.5 4k bende başvurdum

Kartı çabuk geri isteyin eğer para iadesi yaparlarsa ikinci elden 10kya okutmak varken size 3 4k para vericekler. Miningciler cw felan takmıyor

2 konu açmana gerek yoktu kartı 2. elden daha pahalıya satarsın bence mining ciye ver

Geri