Hocam bu fiyata daha iyisi yok hem çok kaliteli hem soğutma da iyi yani bunu alınsipariş verirsen gümrükte kalırsa
Hocam bu fiyata daha iyisi yok hem çok kaliteli hem soğutma da iyi yani bunu alınsipariş verirsen gümrükte kalırsa
Ben daha önce sipariş etmedim ama alan arkadaşım çok oldu vergi dahil ödüyorsun diye biliyorum yani o 16.000 TL vergiyle beraber 16.000 TLsipariş verirsen gümrükte kalırsa
@epica59 bişey söyle rog alsın haklı değlmiyim?knk yok ya
Bunun gibi efsane varken alınmaz;
![]()
Asus ROG G512LW-HN098 i7-10750H 16 GB 512 GB SSD RTX2070 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG G512LW-HN098 i7-10750H 16 GB 512 GB SSD RTX2070 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus ROG G512LW-HN098 i7-10750H 16 GB 512 GB SSD RTX2070 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
O laptop hepsiburada daha pahalı olduğu için önermedim. Başka sitelere bakmıyorum pek. Ucuzsa alınabilir.
Ok senin kendi tercihin hani daha iyi olurdu mini bir sistem ben olsam monster alırım he laptop hep elde dolascak diyorsan rog alirdimknk yok ya
monster o bütçede alınmazknk yok ya
ROG alırdım ben, çok şık.Benim attığım asus daha serin
Mesaj otomatik birleştirildi:
@epica59 bişey söyle rog alsın haklı değlmiyim?
![]()
Asus ROG G512LW-HN098 i7-10750H 16 GB 512 GB SSD RTX2070 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG G512LW-HN098 i7-10750H 16 GB 512 GB SSD RTX2070 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus ROG G512LW-HN098 i7-10750H 16 GB 512 GB SSD RTX2070 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Benim attığım asus daha serin.
Gamegaraj monsterdan dedim bi tık daha serin bende biliyorum yoksa 80 üstü de olabilecegini o her laptopta normal ama bunun soğutması biraz daha iyi diye performans artarDeğil. Ama sogutucuyla halledilir. O işlemciyi kolay kolay hiçbir laptop soğutamıyor. Ama malzeme kalitesi olarak asus ve msi'dan daha iyisi yok.
Pardon görmedimDeğil. Ama sogutucuyla halledilir. O işlemciyi kolay kolay hiçbir laptop soğutamıyor. Ama malzeme kalitesi olarak asus ve msi'dan daha iyisi yok.
7.35'e bakarsan cpu 96 derece.
Gamegaraj monsterdan dedim bi tık daha serin bende biliyorum yoksa 80 üstü de olabilecegini o her laptopta normal ama bunun soğutması biraz daha iyi diye performans artar
Pardon ben görmemiştim ama önerim iyi değil mi?Bu fiyata rtx 2070'li hp omen olsaydı onun soğutması da iyi ama her ne kadar asus rog 96 derece de olsa hem malzeme kalitesi olarak hem de hissiyat olarak başka alternatif yok.
Rehber - Soğutması başarılı olan laptoplar
Isınma problemi laptop için kaçınılmaz bir son olarak gözüküyor ama sene 2021 ve gerçekten bazı markalar bu işi bir büyük oranda başardı. Şimdi gelin bu marka modelleri sıralayalım: 1- MSİ Alpha/bravo serisi: Kendim kullanıyorum ve soğutmasının başarılı olduğunu söyleyebilirim. 2- MSİ GL65...forum.donanimarsivi.com