Tulpar T5 V21.2.2 alınır mı?

@epica59 bişey söyle rog alsın haklı değlmiyim?

Son düzenleme:
Bunun gibi efsane varken alınmaz;
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O laptop hepsiburada daha pahalı olduğu için önermedim. Başka sitelere bakmıyorum pek. Ucuzsa alınabilir.

Benim attığım asus daha serin

@epica59 bişey söyle rog alsın haklı değlmiyim?
ROG alırdım ben, çok şık.

Benim attığım asus daha serin.

Değil. Ama sogutucuyla halledilir. O işlemciyi kolay kolay hiçbir laptop soğutamıyor. Ama malzeme kalitesi olarak asus ve msi'dan daha iyisi yok.

7.35'e bakarsan cpu 96 derece.

Değil. Ama sogutucuyla halledilir. O işlemciyi kolay kolay hiçbir laptop soğutamıyor. Ama malzeme kalitesi olarak asus ve msi'dan daha iyisi yok.

Gamegaraj monsterdan dedim bi tık daha serin bende biliyorum yoksa 80 üstü de olabilecegini o her laptopta normal ama bunun soğutması biraz daha iyi diye performans artar

7.35'e bakarsan cpu 96 derece.
Pardon görmedim

Gamegaraj monsterdan dedim bi tık daha serin bende biliyorum yoksa 80 üstü de olabilecegini o her laptopta normal ama bunun soğutması biraz daha iyi diye performans artar

Bu fiyata rtx 2070'li hp omen olsaydı onun soğutması da iyi ama her ne kadar asus rog 96 derece de olsa hem malzeme kalitesi olarak hem de hissiyat olarak başka alternatif yok.

Bu fiyata rtx 2070'li hp omen olsaydı onun soğutması da iyi ama her ne kadar asus rog 96 derece de olsa hem malzeme kalitesi olarak hem de hissiyat olarak başka alternatif yok.

Pardon ben görmemiştim ama önerim iyi değil mi?

Bunu alın geçin daha iyisi yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,716
Üyeler
186,526
Son üye
Unaysan
Geri