Tulpar T7 V25.1.2 Hakkında Bilgi.

Reaksiyon skoru
10
Bütçe
23000
merhabalar leptop almayı düşünüyorum sizce benim almak istediğim leptop bumu olmalıdır tahminlerinizi tercihlerinizi bekliyorum.

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    687.6 KB · Hit: 71
Bana kızma ama bir laptop kullanıcısı olarak kesinlikle laptop önermiyorum. İş için alacaksan orası ayrı. Ama kesinlikle oyun için laptop alınmamasından yanayım. İlle de alacağım diyorsan ssdnin okuma yazma hızı daha yüksek olsun. Kasanın alüminyum olması artı bir puan. Diğer her şey gayet güzel.

merhabalar leptop almayı düşünüyorum sizce benim almak istediğim leptop bumu olmalıdır tahminlerinizi tercihlerinizi bekliyorum.
Lenovo’nun 90w karta sahip modeli 16k’ya satılıyor.
Bu ise 140w.
Yani aralarında 10fps falan oynuyor genel olarak.
Ben 7-8k daha fazla vermezdim.
Post automatically merged:

@Bura.K

msi kasa steelseries klavye harika ekran falan filan özellikleri çok iyi ama incelemelerine bak sen yine de

Bana kızma ama bir laptop kullanıcısı olarak kesinlikle laptop önermiyorum. İş için alacaksan orası ayrı. Ama kesinlikle oyun için laptop alınmamasından yanayım. İlle de alacağım diyorsan ssdnin okuma yazma hızı daha yüksek olsun. Kasanın alüminyum olması artı bir puan. Diğer her şey gayet güzel.
neden ki?

iyi sistemim var masa üstü fakat ben zevk icin alcağım leptopdanda oynicağım oyunlar hem dışarı çıktığımdada götürüm yanımda +avantajaları var

masaüstü bilgisayarın varsa ben leptop olarak taşınabilir 14 inç bir leptop almanı öneririm kesinlikle macbook air tavsiyemdir, gittiğim yerlerde oyun oynucağım diyorsan farklı windows model 14 inç olanlara bakabilirsin.

söle düşünüyorum ben simdi pc bozuluyor parça sipariş ediyorsun geliyor sana 1 hafta icinde diyer oyunlardan geri kalıyorsun bende kalmamak icin iyi bir leptop alıyorum

Bu modelin 300hz ekranli olmayan modelini bir arkadaşım kullanıyor gayet memnun bir iki driver problemi vardır ama onlarda çözüldü. Kasası dış görünüşü insanı kendine hayran bırakıyor gayet kaliteli ve güzel ama her gülün dikeni vardır. Bilgiayar cidden çok ağır laptop gibi değilde mini bir masa üstü bilgisayarmış gibi kullanıyor hergün otobüste sırtında 5kg taşımak cidden rahatsız etti ve hergun taşımamak bilgisyarı artık eve götürmüyor. Çalıştığımız yerde bırakıyor. hergün okula götürüp getiriyim arada gideyim kafede çalışyım bilgisyarı değil.

Bu modelin 300hz ekranli olmayan modelini bir arkadaşım kullanıyor gayet memnun bir iki driver problemi vardır ama onlarda çözüldü. Kasası dış görünüşü insanı kendine hayran bırakıyor gayet kaliteli ve güzel ama her gülün dikeni vardır. Bilgiayar cidden çok ağır laptop gibi değilde mini bir masa üstü bilgisayarmış gibi kullanıyor hergün otobüste sırtında 5kg taşımak cidden rahatsız etti ve hergun taşımamak bilgisyarı artık eve götürmüyor. Çalıştığımız yerde bırakıyor. hergün okula götürüp getiriyim arada gideyim kafede çalışyım bilgisyarı değil.
anladım teşekkürler

Geri