Ayhan Çoban
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Lenovo’nun 90w karta sahip modeli 16k’ya satılıyor.merhabalar leptop almayı düşünüyorum sizce benim almak istediğim leptop bumu olmalıdır tahminlerinizi tercihlerinizi bekliyorum.
neden ki?Bana kızma ama bir laptop kullanıcısı olarak kesinlikle laptop önermiyorum. İş için alacaksan orası ayrı. Ama kesinlikle oyun için laptop alınmamasından yanayım. İlle de alacağım diyorsan ssdnin okuma yazma hızı daha yüksek olsun. Kasanın alüminyum olması artı bir puan. Diğer her şey gayet güzel.
anladım teşekkürlerBu modelin 300hz ekranli olmayan modelini bir arkadaşım kullanıyor gayet memnun bir iki driver problemi vardır ama onlarda çözüldü. Kasası dış görünüşü insanı kendine hayran bırakıyor gayet kaliteli ve güzel ama her gülün dikeni vardır. Bilgiayar cidden çok ağır laptop gibi değilde mini bir masa üstü bilgisayarmış gibi kullanıyor hergün otobüste sırtında 5kg taşımak cidden rahatsız etti ve hergun taşımamak bilgisyarı artık eve götürmüyor. Çalıştığımız yerde bırakıyor. hergün okula götürüp getiriyim arada gideyim kafede çalışyım bilgisyarı değil.
Eğer sadece oyun için alayım diyorsan laptop çok ısınma sorunu olan bir araç. Aynı zamanda teknoloji sürekli güncelleniyor. Parça değiştirmek çok kısıtlı. Çok çabuk zarar görebilme olsılığı var. Çok hassas ürünler bunlar.neden ki?