link atar mısınsistem başka yerde 17k 100hz viewsonic ipsmonitör 2500 membran ekipmanı saymıyorum bile
Mesaj otomatik birleştirildi:
kötü fiyat
Hangi sistem linkini alma imkanım var mı bi kuzenim alcakta (kız) ona bòyle birşeyler lazumdi yoksa bunu mu alması daha iyi yada 4060 lı bsiler beklemesi mi
![]()
MODART-AIO / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6600 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME M.2 SSD / Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
MODART-AIO / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6600 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME M.2 SSD / Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
ne düşünüyorsunuz bence fiyata gayet güzel.
sadece kasamı?Hangi sistem linkini alma imkanım var mı bi kuzenim alcakta (kız) ona bòyle birşeyler lazumdi yoksa bunu mu alması daha iyi
Evetizlemek isteyenler için videosu
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece kasamı?
20k için tek ekipman yorumu yapmışsın ekipmanlar tabikide kaliteli değil ama hem kasa hem ekipman hemde monitör için 20k gayet güzel fiyatFiyata göre iyi ama o kasa psu klavye (tamam razer ama membran olduğu gerçeğini değiştirmiyor) ve monitör alınmaz. Kendinizi bu ürünlere layık görmeyin. Az daha para koyun kaliteli ürünler alın başınız ağrımasın.
1-2k daha pahalı olup düzgün bir psu ve monitör olsa mük olurmuştu![]()
MODART-AIO / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6600 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME M.2 SSD / Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
MODART-AIO / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6600 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME M.2 SSD / Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
ne düşünüyorsunuz bence fiyata gayet güzel.
Şahsen ben kaliteli ürün alamıyorsam hiç almam. Hani bu şekilde tecrübe ettim. Belirttiğim gibi fiyatı gerçekten çok iyi fakat yarın öbür gün sıfır aldığın monitör 100 hz diye değişmek istersin. Klavye mekanik değil diye içinde ukte kalır. PSU sürekli düşündürür ya kalitelisiyle değişsem mi diye.20k için tek ekipman yorumu yapmışsın ekipmanlar tabikide kaliteli değil ama hem kasa hem ekipman hemde monitör için 20k gayet güzel fiyat