Neler Yeni

Tüm hesaplarım teker teker calınıyor

Rosasive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yasin Keskin
günler önce bir video düzenleme uygulaması yüklemeye çalışırken sanırsam yanlış bir şey kurdum bilgisayarıma her gün bi hesabım çalınıyor önce riot lol hesabım sonra facebook ardından steam discord vs.
dc hesabım calındıgında tum herkese steam 20 dolar kod gonderılmıs anlayamıyorum cogu hesabımda 2FA acık ve e postamdan o kodu alıp gırıs yapması mumkun degıl ve gırıs yapsa bıle bana bıldırım gelmesı gerekıyor steam hesabımı caldıgındada kendıne topluluk puanı hedıye edıp tum arkadaslarımı sılmıs sanki bilgisayarım kapalıyken birisi acıp giriş yapmış gibiydi google authenticator vs de kullanıyorum discord hesabıma o kod olmadan gırıs yapması mumkun değil bugun malware bytes krudum ve tarattıgımda spyware extension adında bir şey vardı sildim ve sonra bitdefender kurdum şu anlık tarama yaptıgımda sıkıntı yok gıbı gozukuyor daha bir sorun yaşar mıyım nasıl bir virüsle uğraşıyorum hala cozemedım yardımcı olur musunuz lutfen gercekten korkutucu düzeyde çünkü

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
omer
google authenticator varken girebiliyorlarsa hakkaten korkunç. Şahsen tek güvendiğim şey google authenticator.

virüs taramasıyla yetinme kendini sağlamak almak için temiz bir format at. windows dosyalarının bulunacağı usb yi kendi bilgisayarında hazırlama, başka bir bilgisayarda hazır hale getir en son format başlayacağın zaman pc kapalıyken tak ve direkt boot menüye geç. Bilgisayarında giriş yaptığın tüm hesapların şifrelerini değiştir ve mümkünse mail adreslerini de yeni bir mail adresiyle değiştir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
mamixblack
kral bende de bu tarz bir durum olmuştu benimki cınsel ıcerıklı sıtelere uye olmamla ilgiliydi kendı e postanla uye olma sakın uye olduysanda mumkunse hesab sıfresını degiş

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Akif Erdem
Discord tokeninle girmiş olabilirler. Banada olmuştu discordunun içinde arkadaşlarına steam,riot şifrelerini attıysan ordan girmişlerdir. Steam ve riot hesabını kolayca geri alırsın, ancak virüs programı falan değil tamamen format atmanı öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Google hesap şifrelerinizi falan değiştirin ne olur ne olmaz.

Nixist

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Enes
google authenticator varken girebiliyorlarsa hakkaten korkunç. Şahsen tek güvendiğim şey google authenticator.
Sistemler hiçbir zaman tam anlamıyla güvenlik sağlayamaz.Burada kullanıcılara düşen bilinçli bir tüketici olmak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

günler önce bir video düzenleme uygulaması yüklemeye çalışırken sanırsam yanlış bir şey kurdum bilgisayarıma her gün bi hesabım çalınıyor önce riot lol hesabım sonra facebook ardından steam discord vs.
dc hesabım calındıgında tum herkese steam 20 dolar kod gonderılmıs anlayamıyorum cogu hesabımda 2FA acık ve e postamdan o kodu alıp gırıs yapması mumkun degıl ve gırıs yapsa bıle bana bıldırım gelmesı gerekıyor steam hesabımı caldıgındada kendıne topluluk puanı hedıye edıp tum arkadaslarımı sılmıs sanki bilgisayarım kapalıyken birisi acıp giriş yapmış gibiydi google authenticator vs de kullanıyorum discord hesabıma o kod olmadan gırıs yapması mumkun değil bugun malware bytes krudum ve tarattıgımda spyware extension adında bir şey vardı sildim ve sonra bitdefender kurdum şu anlık tarama yaptıgımda sıkıntı yok gıbı gozukuyor daha bir sorun yaşar mıyım nasıl bir virüsle uğraşıyorum hala cozemedım yardımcı olur musunuz lutfen gercekten korkutucu düzeyde çünkü

Dostum tam olarak ne yapmışlar ya da nasıl yapmışlar bilemiyorum ama eğer sistemini taratıp temizlediysen ilk iş tüm hesaplarının şifrelerini değiştir.Önerim bir şifre yöneticisi kullanman ki bu noktada bana göre en iyisi bitwarden.Şifre üreticisi de var.Şifrelerini ona ürettir.Tüm karakter seçeneklerini aç.Sayı harf sembol hepsi olsun.10-15 hane arası iş görür.Hepsi de farklı olsun.Başına gelen şey şifrelerinle alakalı değil muhtemelen ama bir sonraki sefere önlem olması için yap bunları.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Burak
Temiz bir format her şeyin ilacı olabilir dost

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular