Erozeynnnn
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
bu konudan anlayanlar varsa yazarsa sevinirim birkaç sorum daha olacaktır merakımdan soruyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
benim internetten okuduklarıma göre dünyada en çok tercih edilen yöntemlerden biriymiş ve riskleri diğer ameliyatlara göre daha azmış diye biliyorumBu konudan anlayan biri değilim ama genelde bu ameliyatı son seçenek olarak tavsiye ettiklerini biliyorum.
Bu ameliyata gelene kadar diyet, spor, yaşam tarzı değişikliği gibi yöntemlerin hepsini deneyip buna rağmen sonuç alamamış olman lazım.
En son tercihten bir önceki tercih yaşamın biraz allak bullak olur diyet vs. daha mantıklı çok iyi duyuyorsun diye kulağını aldırmazsınbenim internetten okuduklarıma göre dünyada en çok tercih edilen yöntemlerden biriymiş ve riskleri diğer ameliyatlara göre daha azmış diye biliyorum
Mideyi direkt bağırsağa bağlayanlar da varBu konudan anlayan biri değilim ama genelde bu ameliyatı son seçenek olarak tavsiye ettiklerini biliyorum.
Bu ameliyata gelene kadar diyet, spor, yaşam tarzı değişikliği gibi yöntemlerin hepsini deneyip buna rağmen sonuç alamamış olman lazım.
yok hayır meraktan soruyorum ben olmayacağımDiyet vs denediniz mi?
Şahsi tecrübem yok fakat yakınım geçirmişti bu ameliyatı gereksiz bir ameliyat ilk 1 senede kilo felan verdi iyi güzel 2 sene sonra tekrar aldı yaşam tarzını düzeltmeden kolay yol diye ameliyata para vermek saçmalıkbu konudan anlayanlar varsa yazarsa sevinirim birkaç sorum daha olacaktır merakımdan soruyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
yakınınızdan biliyorsanız eğer bir zorluk oluyor mu ne değişti olduktan sonraŞahsi tecrübem yok fakat yakınım geçirmişti bu ameliyatı gereksiz bir ameliyat ilk 1 senede kilo felan verdi iyi güzel 2 sene sonra tekrar aldı yaşam tarzını düzeltmeden kolay yol diye ameliyata para vermek saçmalık
Diyet gibi şeyleri denemek sonrasında da ameliyatı olmak daha mantıklı. Direk ameliyat önermek doğru gelmiyor bana.yok hayır meraktan soruyorum ben olmayacağım
Babam da bu ameliyatı oldu üzerinden yıllar geçti ama eski kilosuna asla dönemedi şuanda zayıf ve sağlığı da gayet yerinde.Şahsi tecrübem yok fakat yakınım geçirmişti bu ameliyatı gereksiz bir ameliyat ilk 1 senede kilo felan verdi iyi güzel 2 sene sonra tekrar aldı yaşam tarzını düzeltmeden kolay yol diye ameliyata para vermek saçmalık
zorluk çektimi peki yani olduktan sonra eski haline dönebildi mi hani genelde diyorlar ya işte çok halsizlik oluyor diye oldu mu böyle bir şeyBabam da bu ameliyatı oldu üzerinden yıllar geçti ama eski kilosuna asla dönemedi şuanda zayıf ve sağlığı da gayet yerinde.
Ameliyatı olduktan sonra sürekli yersen yine eski kilona geri dönersin zaten. Bu ameliyatı olmuş ve daha sonra geri eski kilosuna dönmüş insanlar ameliyattan sonra yediğine içtiğine dikkat etmiyor geri kilo almak ameliyat ile ilgili değil seninle ilgili bir durum.
Zorluk filan çekmedi aksine her şeyi eski kilolu halinden daha güzel oldu.zorluk çektimi peki yani olduktan sonra eski haline dönebildi mi hani genelde diyorlar ya işte çok halsizlik oluyor diye oldu mu böyle bir şey
cevabınız için çok teşekkür ederim peki bu sizin için özel değilse babanız çok mu kilolu idi yoksa hani kilolu ama çok değil gibisinden miZorluk filan çekmedi aksine her şeyi eski kilolu halinden daha güzel oldu.
Kilo başlı başına bir dert.
Ameliyattan sonra eski hale dönmenin ameliyat ile ilgisi yok.
Sen ameliyat olup zayıfladıktan sonra oturup atıyorum 3 hamburger 1 büyük bardak cola vs. içer, yediğine içtiğine kararınca dikkat etmezsen eski haline geri dönersin bunun ameliyat ile bir alakası yok.
Halsizlik filan da olmadı tam süreyi hatırlamıyorum ama 1 ay sanırım sadece çorba gibi sulu besinler ile beslenmesi gerekti ameliyattan sonra ondan sonra istediğin şeyi yiyip içebiliyorsun sadece ameliyat sonrası belli bir süre ağır besinler tüketmene izin vermiyorlar bir tek bu vardı bunu da sıkıntıdan sayar mısınız bilmem.