Hocam Hz ayarını yaparsanız düzelir.Ya sorunun çözümünü bilen arkadaş varsa yazsın nolur boş boş yorum yapmayın
sorun ekran kartını üreten turbox zaten adam sana iade et diyorYa arkadaşlar ekran kartının markasına laf edeceğinize sorunun çözümü biliyorsanız yazsanız? Ben size aldım kötümü iye sormadım.
iadeYa sorunun çözümünü bilen arkadaş varsa yazsın nolur boş boş yorum yapmayın
asus 1030 al onu iade edip üstüne para da artar. O sorunu düzeltsen bile turbox kartla ısınmadan oynayamayacaksın.Ya sorunun çözümünü bilen arkadaş varsa yazsın nolur boş boş yorum yapmayın
Daha düşük performans veriyor diye biliyorum ayrıca kalitesi 0Ayrıca her yerde turboxu görünce çıldıran arkadaşlara ithafen söylemek istiyorum, Turbox sadece soğutmasını yapıyor chipset normal 1050ti chipseti.
1030 ile 1050ti arasında ne kadar fark var biliyor musunuz? ayrıca 1050ti çok yüksek w çeken bir kart değilasus 1030 al onu iade edip üstüne para da artar. O sorunu düzeltsen bile turbox kartla ısınmadan oynayamayacaksın.
bir önceki ekran kartında böyle bir sorun varmıydı ? ayrıca görüntüyü hangi kablodan alıyorsun vga ise vga kablosu dandik olabilir