Neler Yeni

Turbox 1050ti 4gb ekran kartı 1080p kötü oluyor. (ÇÖZÜLDÜ)

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,169
İsim
Murat Orhan
Masaüstüne sağ tıklayıp görüntü ayarına girin, gelişmiş görüntü ayarı kısmından aşağıda ki hz'i değiştirmeyi deneyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
pin sayısına bakmak bile yeterli hocam bana kalırsa, chip 1050ti olsa bile vramler üstünde ki diğer kompanentlerin hepsi kötü olduğunu tahmin etmeye gerek bile yok bence
Üstünde ki bileşenlerin üstün düzeyde olmadığına katılıyorum fakat yine de piyasaya sunulmadan önce belli başlı testlerden geçmesi gerekiyor bu kartların da. Asus veya gigabyte gibi kaliteli olmaz belki ama bu sorunun kaynağını kartın markasına bağlamanız çok saçma.

Ekler

• bandicam 2021-09-22 22-46-24-648.jpg
    bandicam 2021-09-22 22-46-24-648.jpg
    81.3 KB · Hit: 33

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Adama laf edip durmayın adam anladı hata yaptığını anladı kötü olduğunu yüzüne vurup durmayın sorunun çözümü ekran kartının Turbox olması ile alakalı değil bunu hepiniz biliyorsunuz laf edeceğinize çözümü yazın.

MRTHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mert Şahin
Masaüstüne sağ tıklayıp görüntü ayarına girin, gelişmiş görüntü ayarı kısmından aşağıda ki hz'i değiştirmeyi deneyin.

Üstünde ki bileşenlerin üstün düzeyde olmadığına katılıyorum fakat yine de piyasaya sunulmadan önce belli başlı testlerden geçmesi gerekiyor bu kartların da. Asus veya gigabyte gibi kaliteli olmaz belki ama bu sorunun kaynağını kartın markasına bağlamanız çok saçma.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (149).png
    Ekran Görüntüsü (149).png
    83.2 KB · Hit: 40
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,169
İsim
Murat Orhan
Adama laf edip durmayın adam anladı hata yaptığını anladı kötü olduğunu yüzüne vurup durmayın sorunun çözümü ekran kartının Turbox olması ile alakalı değil bunu hepiniz biliyorsunuz laf edeceğinize çözümü yazın.
Teşekkürler

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

MRTHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mert Şahin
Sana hak veriyorum ama hala kötü olduğunu anlamadım ilerleyen günlerde anlarım belki :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,169
İsim
Murat Orhan
Ekran 1 için görüntü bağdaştırıcısı özelliklerine girip monitör kısmından ekran yenileme sıklığı adlı yerin sssini atar mısınız?

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz

ben daha fazla bir şey demiyorum ;)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sana hak veriyorum ama hala kötü olduğunu anlamadım ilerleyen günlerde anlarım belki :D
Kardeşim kartın malzeme kalitesi çok kötü yakında çok sorun çıkarmaya başlayacaktır uzun vadede kart ölü.

MRTHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mert Şahin
Hzyi 59 yaptım 1080p olduğu . Yardım eden ve etmeye çalışan herkese teşekkür ederim

Top Bottom