yok hala 2200 e rx570 falan bulabilirisin belkiBu senede böyle olsaydı kesin alırdım
yok hala 2200 e rx570 falan bulabilirisin belkiBu senede böyle olsaydı kesin alırdım
+++Herkes ne kadar seviyor ezbere konuşmayı demi. Yok kart çöp yok alınmaz yok iade et. Eyvallah evet çok kötü bir kart ama adamlar sorunun kaynağını direk markaya bağlıyor. İşte buna ezbere konuşmak denir. Sadece bu değil mesela adamın biri SSD ile ilgili sorunu paylaşıyor herkes yapıştırıyor kronik sorunlu alınmaz vb. Herkes bişey bildiğini zannediyor direk ezberden konuşuyor. Milletin kolayına geliyor tabi. Soruna çözüm üretmek yerine direk kronik sorunlu diyip aradan çıkıyor millet.
elsa 2400-2500 civarıDaha iyi bence ucu ucuna yani
haklıHerkes ne kadar seviyor ezbere konuşmayı demi. Yok kart çöp yok alınmaz yok iade et. Eyvallah evet çok kötü bir kart ama adamlar sorunun kaynağını direk markaya bağlıyor. İşte buna ezbere konuşmak denir. Sadece bu değil mesela adamın biri SSD ile ilgili sorunu paylaşıyor herkes yapıştırıyor kronik sorunlu alınmaz vb. Herkes bişey bildiğini zannediyor direk ezberden konuşuyor. Milletin kolayına geliyor tabi. Soruna çözüm üretmek yerine direk kronik sorunlu diyip aradan çıkıyor millet.
aynı şeyin laciverti sonuç olarak turbox in ne oluğu belli boş konuşan yokSorunu çözdüm arkadaşlar. Ekran kartının markasına boş boş yorum yapmayı bırakın ya da ben bıraktırayım. Konuyu komple kapatabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyler en azından elsa almadım
Yalnız şimdi tekrar baktım ve elsa dediğin bile turbox dan daha iyi en azından rtx 3060 tarzı kartlara bile soğutma üretiyor daha iyi şirketelsa 2400-2500 civarı
ama çok geç Neyse aldık kullanacaz sıkıntı yok.yok hala 2200 e rx570 falan bulabilirisin belki
Turbox masaüstünde 60 dereceleri görüyor mu?Ya sorunun çözümünü bilen arkadaş varsa yazsın nolur boş boş yorum yapmayın
fark etmiyor bu sorunun nedeni marka olmasa bile farklı sorunlarla karşılamayacak diye bir şey yok umarım da karşılaşmazHerkes ne kadar seviyor ezbere konuşmayı demi. Yok kart çöp yok alınmaz yok iade et. Eyvallah evet çok kötü bir kart ama adamlar sorunun kaynağını direk markaya bağlıyor. İşte buna ezbere konuşmak denir. Sadece bu değil mesela adamın biri SSD ile ilgili sorunu paylaşıyor herkes yapıştırıyor kronik sorunlu alınmaz vb. Herkes bişey bildiğini zannediyor direk ezberden konuşuyor. Milletin kolayına geliyor tabi. Soruna çözüm üretmek yerine direk kronik sorunlu diyip aradan çıkıyor millet.
30-35 civarı gösteriyor ve ekran kartının üstünde 2 fan varTurbox masaüstünde 60 dereceleri görüyor mu?
elsa bir kaç kez batırıp çıkarmış sonrasında japonlar almış japonlar aldıktan sonra düzelmiştir ancak eskiden kötüydü yeniler hakkında bir fikrim yokBide galiba inno3d nin alt markası
İnşallahfark etmiyor bu sorunun nedeni marka olmasa bile farklı sorunlarla karşılamayacak diye bir şey yok umarım da karşılaşmaz