Neler Yeni

Turbox 1050ti 4gb ekran kartı 1080p kötü oluyor. (ÇÖZÜLDÜ)

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
asus prime a320m-k anakart ve ryzen 3 2200g işlemci
Mesaj otomatik birleştirildi:

Turbox'un tsini gören linçlemeye geliyor 😂

Ya adminler bence bu olaylara bi el atması lazım. Biz yaşadığımız sorunu soruyoruz millet sorunu çözmek yerine linçlemeye , boş boş laf etmeye geliyor. Ekran kartını aldık bitti sen bana sorunun çözümünü biliyorsan söyle bilmiyorsan boş boş laf etme demi.
T-Turbox mu??? 😤🤬🤬😤😡😤

MRTHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mert Şahin
Ya git turbox ekran kartı alınır mı ? , nasıl? , parasına değer m ? diye konu açan birine alma , kötü , değmez filan de. Ben burda YAŞADIĞIM sorunu soruyorum geliyorsun sorunun çözmek yerine laf ediyor , linçliyorsun. Yok kazık yedin , iade et! ne ya. Aldım bitti çözümü biliyorsan konuş bilmiyorsan bir tane bile bir şey yazma. Milletin canının sıkma. Ha sen turbox aldın canın sıkılacak dersen her şeyin elbet bir çözümü vardır yaşayacağım (inşallah yaşamam) bir başka sorununda çözümünü elbet bulurum.

Konuyu adminler kapatabilir misiniz acaba ? (tabi konu kapatma diye bir şey varsa)

MRTHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mert Şahin
Konuyu uzatmak istemiyorum ama maalesef. Beni linçleyen birini terslediğim için gelip sus , zort yazan arkadaşlar kafanız iyi mi?? sorunu çözmek yerine niye gelip bunları yazıyorsunuz ? Ben size turbox ekran kartı nasıl demedim. Bir yaşadığım sorunu sordum. Çözümü bilmiyorsan konuşma git başka konuya başka birine de hatta deme . Ne gerek var milletin moralini bozmaya. Birilerin moralini bozunca siz çok mu mutlu oluyorsunuz?

Ya git turbox ekran kartı alınır mı ? , nasıl? , parasına değer m ? diye konu açan birine alma , kötü , değmez filan de. Ben burda YAŞADIĞIM sorunu soruyorum geliyorsun sorunun çözmek yerine laf ediyor , linçliyorsun. Yok kazık yedin , iade et! ne ya. Aldım bitti çözümü biliyorsan konuş bilmiyorsan bir tane bile bir şey yazma. Milletin canının sıkma. Ha sen turbox aldın canın sıkılacak dersen her şeyin elbet bir çözümü vardır yaşayacağım (inşallah yaşamam) bir başka sorununda çözümünü elbet bulurum.

Konuyu adminler kapatabilir misiniz acaba ? (tabi konu kapatma diye bir şey varsa)

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
2-3 kişinin cevapları dışında tüm cevaplar alayı boş. Forum nereden nereye...

@Mehmet Yılmaz yeniden toplu kıyım vakti gelmiş bence.

MRTHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mert Şahin
Neyse ben dediklerimi dedim. Bana yardım eden , yardım etmeye çalışan ve yardım etmek için gelen ve buraya gelip boş boş yorum yapmayan , linçlemeyen herkese teşekkür ederim. İyi akşamlar , İyi geceler.

MRTHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mert Şahin
Merhaba arkadaşlar. Akşam size ekran kartını 2200 aldığımı söylemiştim. Yanlış söylemişim bugün aldığım şeylerin hesabını yaptım . Ekran kartını 2080tlye almışım.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Sorunu çözdüm arkadaşlar. Ekran kartının markasına boş boş yorum yapmayı bırakın ya da ben bıraktırayım. Konuyu komple kapatabilir miyim?

Beyler en azından elsa almadım :D
Elsa 40 yıllık bir marka yinede sen bilirsin. :kedi:

MRTHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mert Şahin
Elsa 40 yıllık bir marka yinede sen bilirsin. :kedi:
bu videoda elsadan bahsediliyor diye sandım birkaç kötü yorum gördüm ondan dolayı almadım. (şimdi diyecekler turboxun videolarını izleseydin, yorumları okusaydın , bize sorsaydın diye. Yaptık bi hata (size göre hata) sormadan danışmadan aldım bitti). Turboxu önermemenizin sebebi çabuk ve çok ısınması mı? (bilişim terimlerini kullanarak sebebini anlatırsanız iyi olur)

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
bu videoda elsadan bahsediliyor diye sandım birkaç kötü yorum gördüm ondan dolayı almadım. (şimdi diyecekler turboxun videolarını izleseydin, yorumları okusaydın , bize sorsaydın diye. Yaptık bi hata (size göre hata) sormadan danışmadan aldım bitti). Turboxu önermemenizin sebebi çabuk ve çok ısınması mı? (bilişim terimlerini kullanarak sebebini anlatırsanız iyi olur)
En kısa özetle, biri Türkiye'nin çoğu yerinde fabrikası bulunan rakı fabrikalarını düşün, birde merdiven altı üretilen kör eden kaçak rakilar var.
Heh işte, turbox merdiven altı kaçak rakı oluyor.

MRTHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mert Şahin
En kısa özetle, biri Türkiye'nin çoğu yerinde fabrikası bulunan rakı fabrikalarını düşün, birde merdiven altı üretilen kör eden kaçak rakilar var.
Heh işte, turbox merdiven altı kaçak rakı oluyor.
Bilişim terimlerini kullanmasan da anladım. Ünlü markalar sağlam iyi malzeme kullanırken turbox dandik kötü malzeme kullanıyor.

MRTHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mert Şahin
Bugün aynı sorunu tekrar yaşadım . Sorun driverdan kaynaklıymış. En güncel driverı yükledim ve düzeldi.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Bugün aynı sorunu tekrar yaşadım . Sorun driverdan kaynaklıymış. En güncel driverı yükledim ve düzeldi.
İade edebiliyorsan et bence dostum. Ben japonyadan 1600 TL ye GTX 1650 aldım. Birazdan kargocu getiricek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,082
Üyeler
164,432
Son üye
Parola505
Top Bottom